FC-NL bestaat 1 jaar

Het is alweer enige tijd geleden dat FRUIT op Gamescom 2011 voor het eerst achter World of Tanks kroop.

Het had even moeite om populariteit te krijgen binnen onze clan want het moest langs giganten als Call of Duty en League of Legends heen, tot Soldier, Viddian en Bromsnor vorig jaar de draad volledig oppikte en daarmee zoveel andere FRUIT leden enthousiast heeft weten te maken dat een speciale World of Tanks divisie binnen FRUIT niet uit kon blijven.

Op 1 juli 2013 zag FC-NL FRUIT CLAN NL voor het eerst het licht op de servers van Wargaming.net met Soldier als Commander en Viddian als Deputy Commander zijn er heel wat uurtjes verstreken sinds die tijd en nu een jaar later kunnen we het eerste jubileum vieren…FC-NL bestaat 1 jaar!!!

FCNL

Daarmee bestaat natuurlijk ook de FRUIT Tankies app groep 1 jaar, heel wat scores en leuke verhalen hebben we daar gedeeld en het plezier is nog even groot onderling. Om dit groots te vieren verwachten Soldier en Viddian iedereen uit FC-NL en uiteraard wie zich daarbij aan wil sluiten ook aanstaande zaterdagavond 5 juli vanaf 20:00 iedereen op TeamSpeak tot 22:00 want dan speelt Oranje en na de wedstrijd is er weer de gelegenheid om eventueel verder te gaan.

clan

Leave a Reply