Halo 4

Na het open einde van Halo 3 wisten we zeker dat er nog een vervolg moest komen, Bungie heeft dit stokje overgedragen aan 343 Studios en moet zeggen dat we even bang waren dat dit erg gefaald zou uitlopen.
Na een reeks aan trailers konden we een traantje van opluchting laten want 343 Studios heeft werkelijk alles uit de kast gehaald Halo 4 tot een nieuw succes te maken. Firstlook had als eerste het privilege om het aan de Nederlandse fan’s te laten zien met een eerste multiplayer hands-on, het vervelende van Nederland is dat wij werken met VIP systemen voor evenementen. Voor hen waren de rijen korter en Halo 4 speelbaar zeer frusterend dus, zeker als je dit als gewone bezoeker niet wist. Shiveling en The Nazbuu mochten het dus doen met een filmpje en daarbij kijken naar hoe de VIP’s wel zaten te gamen.

Gameplay @ Firstlook 2012

Aan de multiplayer is ondanks het bekende FFA of TDM toch het 1 en ander veranderd, Halo: Reach had een geweldig customization systeem bedacht het jammere daarvan was dat de items rete duur waren en uiteindelijk deed het niets speciaals. Halo 4 brengt daar verandering in, niet alleen heb je er nu ook wat aan maar de items zijn ook anders dus we kunnen weer lekker stats verzamelen. Ook de abilities zijn anders dit dankzij de nieuwe vijand die geregeld van zich laat horen in de single player. De wapens zijn ook aangepast en voor ieder ras zijn er nieuwe wapens bij gemaakt evenals voertuigen. Wat ook erg opviel is dat het geluid sterk verbeterd is, de vorige halo games waren hier nogal knullig in maar het begint steeds meer op een volwassen game te lijken door de verbeterde graphics en sound.

Firstlook pics

Halo 4 @ Firstlook 2012

FRUIT’s cijfer.

 Gamer
 Cijfer
 The Nazbuu  10
 Shiveling  10
 FREAK!  9,9
 Archi  8
 Gemiddeld cijfer  9,5

Ups

+ Baas verhaal
+ Nieuwe guns
+ Nieuwe voertuigen
+ Stats verzamelen
+ Cortana…need i say more?

Downers

– Xbox 360 only

Ga naar:

Company of Heroes 2

Fifa 13

Hitman: Absolution

World of Warplanes (Re-review)

Streetfighter x Tekken

XCOM: Enemy Unknown

Home

Leave a Reply