Street Fighter x Tekken

Na wat gegeten te hebben gaat onze speurtocht naar leuke games verder, de Capcom booth (nu een inloop booth ipv gesloten gordijnen) was erg druk bezaaid met gamers, dit was ook niet zo vreemd want ze komen binnenkort met een hoop grote namen naar buiten net als op Gamescom kon je hier maar nu ongelimiteerd Devil May Cry, Resident Evil 6, Lost Planet 3 en Streetfighter x Tekken spelen. Die laatste hadden we op Gamescom gemist dus om onze Capcom review compleet te maken hebben we dit ook nog even gespeeld.

Gameplay @ Firstlook 2012

Zeer vermakelijke game het is weer eens wat anders als de zoveelste Streetfighter of Streetfighter Vs. Marvel enz. Ook vet om je favoriete Tekken characters in 2D te bekijken en wat de nieuwe moves zijn.
Tijdens de gameplay van FREAK vs Archi was wel duidelijk dat de Streetfighter characters een voordeel hadden op de Tekken characters want de kunstjes van Ryu, Ken, Bison enz. zijn nog altijd hetzelfde en met Jin, Law, King enz. zit je eindeloos te buttonbashen of om de haverklap de moveslijst te bekijken. Maar met een ruime zege van FREAK! (Ryu + Law) moest Archi (Jin, King) het toch afleggen. Voor de echte Tekken fans toch wel een beetje teleurstellend dat je met sommige characters ook vuurballen kan schieten. Dit alles bij elkaar maakt het meer een Streetfighter game dan een eerlijke mix tussen de twee, wie weet komt er nog een Tekken x Streetfighter en dan ditmaal zonder vuurballen in een 3D omgeving.

Firstlook pics.

Streetfighter x Tekken trailer.

FRUIT’s cijfer.

 Gamer
 Cijfer
 FREAJK!  8
 Archi  6
 Gemiddeld cijfer  7

Ups

+ Weer eens wat anders
+ Veel characters
+ Nieuwe moves

Downers

– Streetfighter heeft voorsprong dankzij de bekende moves
– Het switchen van characters in-game duurde lang
– Meer Streetfighter dan Tekken

Ga naar:

Company of Heroes 2

Fifa 13

Halo 4

Hitman: Absolution

World of Warplanes (Re-review)

XCOM: Enemy Unknown

Home

Leave a Reply