FRUIT opgewarmt voor Gamescom 2014

Afgelopen weekend hebben de Gamescom-gangers uit FRUIT alvast een opwarmweekendje gehad in Spijkenisse.

Dit wordt met name gedaan omdat in een grotere groep je vaak mensen heb zitten die nog niet zo heel erg bekend zijn met elkaar een soort ijsbreker kunnen we het noemen. Maar met deze groep was het ijs allang gebroken en dus bleef er alleen maar veel onzin, gelach en een overvloed aan drank over.

2014-07-27 01.06.24
vlnr: Th3BlackShadow, Viddian, Huppelkutje, Is It I, Legend, The Nazbuu, Shiveling, D3adstyle en TheKillerBee. Foto door: Random V34 personeel.

En gelachen hebben we zeker en dat kan ook niet anders met zo’n leuke groep weer als dit. Het drankje dat gedronken werd gebeurde in de lokale stamkroeg V34 waar The Nazbuu al jaren heengaat. Na dit drankje herhaaldelijk opnieuw besteld te hebben zijn we naar DE shoarmatent gegaan van Spijkenisse en zijn we al lachend, gillend, tierend en kruipend terug naar huis gegaan.

De volgende dag na een voorzichtig wakker worden en stevig ontbijt zijn de helden naar het zwembad gegaan waar we het gebonk in ons hoofd hebben kunnen kalmeren en is iedereen vanuit dit punt weer terug naar huis gegaan…met nog een goede 2 weken tot Gamescom weten we zeker dat dit bijna niet meer stuk kon.

Geen FRUIT event zonder Sjaak Afhaaks dus ook dit keer geen uitzondering, de Sjaak Afhaaks van dit jaar waren:

– Drgn
– Bolletjepretvet
– Dremodinho
– Timberwolf

Leave a Reply