Gamescom 2014….is een feit!

Net als de LAN @ Geervliet is tegenwoordig ook Gamescom een terugkerend fenomeen binnen FRUIT.
Met nog geen definitieve bevestiging enkel wat wensen van games die we kunnen treffen kijken we blind uit naar Gamescom 2014…

In 2013 waren we met een ploeg van 11 man waaronder het befaamde FRUIT LoL Team die onze Duitse buren deden verbleken door hun awesomeness tijdens een legendarisch potje ARAM op Gamescom.
Dit keer weer met 11 gamers maar toch nieuwe gezichten als het aankomt op dit event en voor de eerste keer in 4 jaar plakken we er nog een extra dag aan vast….waarom? Omdat zelfs 2 dagen Gamescom veel te weinig is om alles in je op te nemen en/of vast te leggen is.

Vanaf woensdag (voorheen donderdag) 13-8-2014 kan Keulen zich schrap zetten want: The Nazbuu, Viddian, Dremodinho, Drgn, D3adstyle, Bolletjepretvet, Shiveling, Legend, TheKillerBee, Timberwolf en Th3BlackShadow komen de buurt wederom onveilig maken!!

Wat is het plan dit jaar?
Met een gemis aan Jokeman en KvN?! zullen Bolletjepretvet en The Nazbuu zich voor 200% inzetten om de reputatie van het LoL Team hoog te houden.
Uiteraard komt er weer een uitgebreid verslag over dit epische weekend met (hopelijk) weer leuke prijzen die je kan winnen tijdens de prijsvraag.
Viddian en The Nazbuu gaan komende maanden Studio’s benaderen met het verzoek tot een interview.
De zeer kritische mannen Archi, D3adstyle, Drgn en Shiveling gaan voor jullie op zoek naar de lekkerste en uitdagendste Cosplay en Booth chickies.

Maar vooral fun en gezelligheid staan nog het hoogst in het vaandel en dat is met recht de kracht van onze clan.

 

 

 

Leave a Reply