Kerst Kollom: Nazbuu’s Visie prt. 1

Wat is mijn doel met FRUIT? dat is mij wel eens gevraagd, niet veel antwoord ik meestal maar dat is vaak omdat ik het zelf ook nog niet wist. Gewoon gamen zoals gamen bedoelt is met mensen die dat idee delen. Maar later kwam ik er achter dat er nog een dieper gevoel bij zat, en nee ik ga nu niet vertellen dat ik liefde zoek op deze manier ook al willen jullie dat dolgraag horen. Mijn visie met FRUIT is vooral het bij elkaar brengen van zoveel mogelijk gamers die de passie voor het gamen willen behouden.
Kerstkollom 1
Tuurlijk worden we allemaal ouder en wordt ons leven beïnvloed door werk, liefde en voor sommigen zelfs ook al door kinderen. Maar ieder persoon man en vrouw hebben hun behoefte om te kunnen doen wat ze daarnaast ook leuk vinden ook al heeft het geen eerste prioriteit meer. FRUIT biedt die vrijheid aan en het begrip en respect voor mensen die hun persoonlijke leven momenteel voor laten gaan. Al laat je weken, maanden, jaren niets van je horen als je bij ons in de clan zit of hebt gezeten en het is je bevallen dan ben je welkom om te blijven of terug te komen wanneer je maar wilt. Die vrijheid heb je en daar wordt je niet op afgerekend.
Met die visie hoop ik veel gamers te bereiken want in het kort samengevat hoort deze omschrijving bij ons motto, gamen zoals gamen bedoelt is. Maar wat gamen we dan vraag ik me af, wat voor zin heeft het als er honderd mensen in een clan zitten die allemaal wat anders gaan zitten doen. Dat vragen zich er meer af weet ik zeker maar na lang gepieker wist ik het. Er is altijd wel een game wat meerdere mensen leuk vinden om te spelen neem een game als MW3 of LoL of zelfs Star Trek: Online en DayZ er is altijd wel een select clubje mensen die MW3 even leuk vind en op dat moment is dat clubje net zo goed FRUIT als het clubje dat LoL doet, we kennen elkaar omdat we bij dezelfde clan horen en dat geeft het gevoel van eenheid en verbondenheid voor zover een game dat gevoel kan geven. De evenementen die FRUIT houdt zijn er voor bedoelt om even te zien wat voor persoon zich aan de andere kant van de monitor bevindt is, en vaak klikt het dan ook leuk en kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan en dat is iets wat een clan als FRUIT levend houdt…..(deel 2 vrijdag 21-12-2012)

Leave a Reply