Kerst Kollom: Nazbuu’s Visie prt. 5

…en dan zijn we toegekomen aan het slot van deze 5 delige Kerst Kollom, mijn visie mag wel duidelijk zijn. Ik ben zeer trots op deze super gezellige clan en ik hoop nog vele jaren jullie Clan Leader te mogen zijn,
Laten we hopen dat er weer een game komt die heel FRUIT herenigd zodat we kunnen laten zien wat voor superclan wij zijn aan de rest van de wereld! Ik geloof dat WarZ echt een topgame wordt en na wat kreten hier en daar heb ik ook weer een beetje vertrouwen in Black Ops II gekregen ofwel Activision en zijn hond Treyarch. Nu met nieuwe members voorzie ik ook voor het eerst een heuse RTS FRUIT community dankzij Company of Heroes 2.

Kerstkollom 5

 

 

 

 

 

In 2013 gaan we gezellig door, met nieuwe LAN Party’s, Console Party’s en beurstripjes. Wanneer dit allemaal gaat gebeuren krijgen jullie vanzelf bericht over, zorg dat je in ieder geval in januari je mailbox goed in de gaten houdt want in deze maand maken we de meeste aankondigingen. Ik wil jullie allemaal een fijne Kerst toewensen en hoop jullie in het nieuwe jaar weer online te mogen ontvangen, we zorgen dat tussen Kerst en Oud en Nieuw de Topper en de Droeftoeter top 5 online komt en daarna is het voor 2012 klaar.

Bueno’s Nacho’s aan iedereen,

Nazbuu…singing off

 

Leave a Reply