Kollom – Comic Sans Rage!

Geachte,

De titel valt natuurlijk in het niets, in dit stukkie tekst, wat ik jullie toeschrijf. Ik wilde even een indirect punt duidelijk maken over dat de meeste gamers die spelletjes verneuken dit soort type letters typed op social media en instant message programs zoals MSN, FLICKR, FB Messenger, Instatalks enzofuckingvoort.

Dit zijn dezelfde kaliber mensen met een dergelijk IQ, dat ze in het rijtje horen van wegpage beheerders zoals die van lijndance vereniging: “op een rijtje”. Een soort van ‘over de datum’ aantrekkingskracht die mensen boven een respectabele leeftijd van +65 versteld doen staan, wat men allemaal kan tegenwoordig met internet. Een dergelijke verbazing: “Wauw, wat een mooi lettertype”.

Om geheel in het context te blijven gamers!!, heb ik een mooie brug gemaakt voor die graf k***egoe gamers, die spellen dusdanig verneuken, voor goedwillende mensen. Dat zowel ik, als velen andere, het KiKa alfabet scanderen en een telschaal tot de 10 sporadisch te halen valt. Hoe kan het zijn, dat mensen aan de andere kant van mijn monitor solliciteren naar een pakrammel op hen onderkaak en games zodanig verkneukelen, dat ik niet meer proper kan gamen. Mijn mede Fruiters kunnen hier over meepraten, dat ik regelmatig over mijn spreekwoordelijke baard kan gaan. Dat er een elle lange diarree aan woorden mijn bakkes uitkomt, waar menig professoren zwijgen, die cum fraude afgestudeerd zijn in het beheer van linguïstiek.

Gamers die moedwillig verliezen, moedwillig trollen, games starten en Away From Keyboard blijven. Na 25 minuten online komen en denken dat ze weg kunnen komen met een simpel “sorry, just got Dc’d”.

DC’d?? DC’d?? een propere PC zal je moeten aanschaffen met normale internet connectie van UPC, KPN, Ziggo of andere bedrijven.

Meestal zijn dit figuren in balkanlanden, Oostblokkers of pauper gamers die FTP games spelen, omdat ze simpelweg geen centjes hebben, om normale spellen te kunnen betalen. Mensen waarvan hen ouders 53 jaar geleden ADSL hebben afgesloten voor 124 jaar en 2 maanden van Internetbedrijf “zoekzelfmaaruitwaarjehetvandaanhaalt”. Tyf gewoon 6 straatlengtes op van de servers. LOL, CODMW3, BlackOps, Battlefield, WorldOfTanks. Noem maar op!

Het erge hiervan is nog, dat wij (normale), hard werkende Gamers, met een goed betaalde baan en een enigszins stabiel leven, worden getroffen door van dit laaggeschoold tuig. Wij gamers snappen namelijk wel wat goede connectie is. Snappen wel dat een PC van 24.560 euro een betaalbare prijs is. Snappen we, dat om de 6 jaar een update van je computer vrij noodzakelijk is. Ik in de volle 1e persoonsvorm, word hierbij het meest getroffen. Er staan meerdere bans boven mijn hoofd, omdat ik loop te blindragen op mongolen die trollen, leaven, disconnecten of andere niet nader genoemde activiteiten. Dan is het nog MIJN FOUT ook. Het is mijn fout dat ze geen bakje saus krijgen bij de KFC, dat ze het hartkleppenvet vergeten zijn bij een voordeelmenu Quarterpounder @ MCdonalds. Het is mijn fout dat dierenplaatjes bij de AH op zijn en dat ze net niet de 4e in de rij zijn bij Jumbo met een vol overgoten (Calorische waarde level: Asian) winkelwagen en dat ze gewoon net als ik, moeten betalen voor hen boodschappen. Mijn fout dat ik ze niet help, of dat ik één schot verkeerd schiet naar Sint Kutjekaalgeschoren. Terwijl die uitgestorven rasmongolen, 276 jaar te laat komen om een spelletje te kunnen winnen. En als ik me smoel hou! Is het OOK MIJN FOUT!

Wanneer sodetyfustralen dat soort laag IQ onder de voet gelopen, beneden hiërarchische ondervindbaarheden, zwakzinnige mono cellen paupers op!!!???

Ga gewoon buiten spelen, krijten of kubuslopen. Knikkeren of verstoppetje spelen met die grote brede jongens in groep 8 die je altijd de tyfus inslaan, als je je boterhammetje met pindakaas naar binnen zit te knabbelen in de hal. Val mij niet lastig en durf zeker niet een verleiding te creëren, dat ik op je uit moet vallen en dat ik hier zwart zie voor me ogen achter mijn pctje. Dat ik elk weekend bloedvlekken van mijn muur en wc deur af moet schrobben, omdat ik lichtgeraakt word als er een random kat voor me monitor loopt. Gelukkig hebben die beesten gezamenlijk 18 levens.

Val mij niet lastig met je ochtendzeik aan klachten, je misère in je leven, dat je geen goed internet kan betalen en je frustaties uit op mensen die dat wel kunnen. Als je jaloers wilt zijn op mijn salarisbriefje, ga je maar achter in de rij staan, bij al die andere pauper oostblokkers en vrachtwagenchauffeurs. Flikker gewoon op van gameservers en onderbouw eerst waarom delen door 0 niet kan. Waarom 1 + 1 geen drie is. Waarom het verbasteren van top games een criminele activiteit is. Maak een eind aan je leven, of denk er in ieder geval een nachtje over na!

Aan al deze mensen, wilde ik graag voorstellen om een eigen groep te starten. Met zijn allen voor Spoorrails 9 gooien als de Train Grande Vitesse voorbij scheurt, zodat de schoonmaak dienst, maar één keer met een lapje swiffer hoeft langs te komen.

 

Aan al deze mensen die hetzelfde denken, zoals ik. Ode! Hulde! .

Groepeer mijn mede ariër.

 

Together We can change de Gameworld!! (Yes we can!)

One thought on “Kollom – Comic Sans Rage!

Leave a Reply