Kollom – Mijn FRUIT

Mijn FRUIT

(door The Nazbuu)

Iedere dag weer kijk ik vol trots naar onze geweldige clan en vanuit dat punt kijk ik weer waar het allemaal is begonnen. Ik, Viddian, FREAK!, TheKillerBee, Th3BlackShadow, Soldier, Jokeman, Archi en Contra al jaren bevriend met elkaar en al jaren slave to the game. Nachtenlang Starcraft en Call of Duty 2 gespeeld, teamspeak was nog niet aan de orde we kwamen gewoon bijna ieder weekend bij elkaar om dit te spelen met elkaar geweldige tijden waren dat…en nog steeds. We gaven ons de bijnaam FRUIT toen we uitgenodigd waren op een LAN van ID de clan waar Soldier zat, vanaf dat moment kwam alles samen bij me, waarom geen eigen clan? Maar dan voor de fun, weg met contributie ik wil geen winstoogmerk maar gewoon gamen zoals gamen bedoeld is. LAN’s zijn gaaf dat kan ik ook maar dan beter, georganiseerder en goedkoper…ik zag het allemaal voor me.

Lang heeft het idee bij me rondgehangen totdat Modern Warfare 2 uitkwam, Contra zat toen bij de clan NOVA dit was een hardcore Modern Warfare clan maar deeltje 2 kwam daar niet van de grond. Contra werd min of meer clanloos ook omdat ook voor hem het grote mensenleven begon, en gamen werd weer zoals vanouds voor de fun bij hem. Toen kwam grootmuil Viruzz bij de clan als 15 jarig jochie deed hij al onze oren doen klapperen met die enorme stromen aan klinkklare onzin en zo  werd gamen gecombineerd met lol en gezelligheid. Eén van de beruchtste avondjes MW2 was toch wel toen we allemaal online waren en onszelf Duitse namen hadden gegeven met bijpassende vlag, Hugo Stiglitz, Göring, Hans Landa noem maar op ze zaten er tussen en de tranen rolden over onze wangen toen we de één na de andere rage bui over ons heen kregen door de tegenstanders die het er kennelijk niet mee eens waren dat wij deze namen gebruikten.

FRUIT had naam gemaakt en hoe, de website en teamspeak gingen niet veel later online en de eerste members stroomden al toe, jammer genoeg is niet iedereen gebleven maar we hebben zeker een paar gezellige game maten hier aan over gehouden. DjMadMax, Bolletjepretvet, KVN?! en Jaapschaap om zo maar even wat veteranen op te noemen. We waren zelfs zo blij met DjMadMax dat hij als enige buitenstaander tot de core is toegelaten en in alles mee mag beslissen. Onze LAN party’s worden ook alsmaar groter en beter, van de entree die iedereen betaald sparen we ieder jaar een klein beetje en nu zijn we geheel zelfstandig met eigen locatie, elektra en switch.

Maar ons echte succes is nog altijd te danken aan jullie, met 37 members zijn we groter dan ooit en we blijven groeien. Dan wel geen pro gamers maar wel een clan die van elkaar op aan kan met diverse games. Ik ben trots op mijn FRUIT en ik hoop dat ik deze geweldige clan kan blijven inspireren met nieuwe games en nog vele LAN party’s in zicht!

One thought on “Kollom – Mijn FRUIT

Leave a Reply