Legendes van FRUIT

Er zijn een hoop games in de omloop binnen deze clan, de 1 wordt meer gespeeld dan de ander maar allemaal werden ze in den beginne gespeeld door 1 FRUIT member…aan wie hebben we onze verslaving dan te danken? Aan wie kunnen we onze eerste geboorne offeren als blijk van eeuwige waardering?

 Call of Duty: Modern Warfare 3/ Black Ops II
Modern Warfare 3
Aantal FRUIT spelers: 19

Eigenlijk moeten we hiervoor terug naar MW2, de game waarop FRUIT het licht kwam te zien, we danken hier Contra voor.

 Warframe
warframe-logo-header
Aantal FRUIT spelers: 13

Een vrij jong spel binnen de clan maar brengt een hoop potentie met zich mee dankzij de eenvoudige gameplay en het Co-op aspect waar we allemaal zo van houden. Nooit eerder hadden we van dit spel gehoord maar dit alles is te danken aan Noomi.

 League of Legends
League of Legends
 Aantal FRUIT spelers: 34

Ons meest populaire spel op het moment, een spel dat de emoties soms hoog kan opzwiepen maar ook een spel dat leuk te spelen is met je vrienden. En dat blijkt maar want al meer een dan 2 jaar staat dit spel bij ons op de computer geïnstalleerd…met soms een tijdelijke Deïnstall maar kort daarna weer Reïnstall door sommigen.
Je eeuwige dank kan je uiten naar Th3BlackShadow en TheKillerBee.

 DayZ
dayz-hub
Aantal FRUIT spelers: 17

De enige game die we ons hebben laten aansmeren door een buitenstaander…Pred…maar op zijn beurt weer een collega van FREAK! die uitgenodigd was om op de Geervliet LAN te komen, dus we bedanken hier weer FREAK! voor.

 World of Tanks
World-of-Tanks-logo1
Aantal FRUIT spelers: 15

Deze game liet pas van zich horen aan ons tijdens Gamescom 2011, we waren allemaal toen wel te spreken hierover. Het was echter Viddian die dit spel als eerste op zijn pc had staan de rest wilde eerst nog even zijn jas en schoenen uitdoen.

 War Thunder
WT
Aantal FRUIT spelers: 10

Deze game wint het van World of Warplanes en waarom? Betere graphics, gameplay en betaalmodel om maar even wat op te noemen. Offer je eerst geboorne op in naam van Timberwolf om je eeuwige dank te uiten.

 

Je vraagt je nu vast af…waar blijft The Nazbuu met zijn trofee?
Eigenlijk heel simpel, mijn taak als Clanleader is zorgen dat games met potentie bij jullie onder de aandacht gebracht worden. Vaak faalt dit…mede omdat League of Legends een enorm succes blijft, maar soms lukt dit.

Om even een paar gefaalde projecten op te noemen: Firefall, End of Nations, Natural Selection 2, World of Warplanes, Brink, Planetside 2, Tribes: Ascend, War Rock, Global Agenda: Free Agent.

Ik zeg ga zo door mensen!

 

 

Leave a Reply