Metal Gear Solid: HD Collection

Metal Gear Solid: HD Collection

Ik vond het al vreemd dat er een XBOX controller lag om deze game te spelen, maar schonk er verder niet veel aandacht bij. De game die ik speelde was Peace Walker een remake voor de PS3. Het was goed dat ik de avond daarvoor deze game op de PSP had gespeeld. Het is niet je standaard Metal Gear game de opties, knoppen enzo zou je anders niet gevonden hebben. Toffe game en volledig HD, helaas hadden ze hem wel helemaal mogen remaken maar nu hebben ze alles alleen maar scherp gemaakt.

Tot mijn groote vreugde las ik in onze hotel kamer dat dit niet alleen een remake van peace walker was maar dat Metal Gear 2 substance, Metal gear 3 Snake Eater en degene die ik gespeeld heb samen in deze collectie zullen zitten. En jawel hij komt naar de Xbox 360. Wat een feest.

Met deze 3 games heb je heel wat Metal Gear plezier. Substance heb ik zelf helaas niet gespeeld. Snake Eater daarentegen wel. Dit is een game, nee eigenlijk een film, die een kruising is tussen survivorman meets sniper meets rambo meets… ach kijk het filmpje maar hijs namelijk BAAS!!

 

Onze unanieme beoordeling:

Gamer
Cijfer
Th3BlackShadow 8
FREAK! 8
| |
| |
| |

Gemiddeld cijfer: 8

Do’s

+ Leuke afwisselende missies
+ Authentieke besturing
+ Alles geremastered in HD
+ HIJ KOMT NAAR DE XBOX!!!!!!!

Don’ts

– We willen een nieuwe Metal Gear!

Ga naar:
Silent Hill: Downpour
Deus Ex: Human Revolution
Sonic: Generations
Halo Anniversary: Combat Evolved
Anno 2070
Spiderman: Shattered Dimensions
Jagged Alliance: Back in Action
World of Tanks

Dag 1 (home)

Leave a Reply