Project – Ultra SDL

Coronatijd heeft ons geleerd en doen omgaan met afstand. Zo hebben wij in 2020 maarliefst 2 keer een Social Distance LAN gehouden waarbij iedereen vanuit zijn eigen huis kon gamen en zelfs aan Compo’s kon meedoen.

Er werd hier positief op gereageerd en zelfs gevraagd of we dit naast de jaarlijks Geervliet LAN konden blijven doen in bijv. het najaar.

Nu is hier uit een idee ontstaan maar dit staat of valt door jou!

Tijdens de Ultra LAN willen we op 3 plekken webcams hangen en op 1 plek een groot scherm met Teams of Zoom daarop draaiend. De webcams zullen een live-feed draaien en die feed zal worden gestreamed via een Live service van Youtube welke enkel toegankelijk zal zijn van hen die een link gekregen hebben van ons. Dus geen zorgen dat de hele wereld meekijkt!

Hier boven zie je een aantal getallen staan:

  1. Webcam gericht op de hoofdzaal waar iedereen zit te gamen.
  2. Webcam gericht op de Beamer zodat je mee kan kijken en praten naar de Live Streams van lopende Compo’s.
  3. Beamerscherm.
  4. Laptop aangesloten op TV scherm met Teams of Zoom.
  5. Overhead Webcam op tafel gericht zodat je Live de Compoboards kan zien.

Dit project gaat uiteraard wat tijd kosten om in elkaar te zetten maar ook wat geld om webcams aan te schaffen. Daarom staat of valt dit met jou…wij laten dit project doorgaan als er genoeg animo voor is en dit minimum hebben we gezet op 8 mensen voorlopig. Ook willen we je vragen om een bijdrage van €10,- gezien je op deze manier mee kan doen met de Compo’s voor League of Legends, World of Tanks, Call of Duty en Hearts of Iron IV.

Voor wie nog niet eerder een LAN bijgewoond heeft kunnen we je zeggen dat de prijzen niet misselijk zijn en je er je inzet dubbel en dwars uit kan halen. Meer Compo Info zie onderstaande links:

Meer info over de Ultra LAN zelf waaronder een Timetable hier onder:

* Met deze timetable is nog geen rekening gehouden met mensen die vanuit huis meespelen. Wij houden zoveel mogelijk rekening met iedereen dus geef vooral je voorkeur aan, dag of avond!
* Mensen die vanuit huis meespelen kunnen niet meedoen met de Pubquiz, WW2 Quiz en Guitar Hero Showdown mede omdat valsspelen niet te controleren is en sommige onderdelen interactief zullen zijn.

Wil je na het lezen van dit hier deel aan nemen stuur ons een email naar f.r.u.i.t.clan@hotmail.com of app The Nazbuu.

Ben je helemaal wild enthousiast en wil je alsnog de gehele week bijwonen laat dit ons weten er is nog plek over!