WTF Speel Jij? – Marvel Heroes

Gazillion Entertainment brengt het Hack ‘n Slash RPG genre naar een nieuw level door het MMO te maken, Marvel Heroes is zeker voor een Free To Play game een waar meesterwerk geworden.

Marvel-heroes

Iedereen die van Diablo III houdt en toch wel stiekem gecharmeerd is van de Marvel Comics of films zal hier zijn voldoening uit kunnen halen, het is lang geleden dat er een goede RPG kwam gebaseerd op Marvel superhelden.
Tuurlijk waren er genoeg Fighting Games zoals Marvel vs. Capcom maar echt levels spelen en hordes aan vijanden verslaan daar hebben we lang op moeten wachten en dan ga ik games als X-men: Destiny en Marvel Super Hero Squad Online niet bij tellen omdat het simpelweg gewoon geen goede games waren.

Het verhaal is best goed Doctor Viktor von Doom heeft de Tesseract een blauw gloeiende kubus met oneindige energie die zowel goed- als kwaadschiks te gebruiken is en tja eenmaal in de handen van Doctor Doom kan dat maar één ding betekenen…Alle Avengers verzamelen zich om met elkaar deze gek te stoppen maar daarentegen verzamelen ook alle Super bad-guys zich die je eerst zal moeten verslaan om bij Doom te komen. Zo zal je je een weg moeten slaan door hordes aan Sentinels en de legers van Hydra en The Hand met respectievelijk als bazen, Electra, The Kingpin, Bullseye, Grim Reaper, Taskmaster, Doc Oc, Shocker, Venom en nog veel en veel meer bazen.

De helden waaruit je kan kiezen zijn ook enorm en ieder uiteraard met zijn/ haar eigen tricks en moves, bij Start Up krijg je vijf helden waar je uit kan kiezen.

Storm hawkeye-white2 3095108-daredevil-marvel-comics-6674382-1000-1518
Storm Hawkeye Daredevil
2692474-tumblr_m90lcwrcoo1qiknbco1_1280 502508-thing_brian_haberlin01
Scarlet Witch Thing

Tijdens het gamen vind je heel random Eternity Splinters deze verzamel je om zo gratis je volgende Hero te kopen maar uiteraard kan je er ook wat geld tegenaan smijten als het je te lang duurt, daarentegen geeft het doorspelen wel meer motivatie als je het door middel van verzamelen doet. Om de zoveel tijd brengen ze (net als LoL) een nieuwe Hero uit die te spelen is want er zijn natuurlijk talloze superhelden in het Marvel Universum en er blijven nog steeds helden geboren worden voor huidige en toekomstige generaties. Goed te weten dat Marvel dus ook doorgaat maar voor deze generatie blijven de gouwe-ouwe superhelden toch het meest leuk om te zien en te spelen.

Zeker een vermakelijke game, uiteraard zitten er RPG/MMO elementen in maar lang niet zo uitgebreid als een echte MMO zoals WoW of SWTOR, de sidequests zijn per chapter te vinden en je kan via je Logboek precies zien wanneer je er één overgeslagen hebt. Net als bij Diablo III kan je de game meerdere malen uitspelen op diverse moeilijkheidsgraden en end-level (60) zijn er nog zat Cow-levels en instances waar je je kan vermaken. Er zit een makkelijk en handig crafting systeem in en de items die je kan maken en vinden zijn ook erg goed te gebruiken. Ik zou zeggen geniet nog even van deze gameplay video en installeren die handel (Steam)!

Leave a Reply