New Games

Brink

Brink is wat de nakomelingen van Borderlands en Team Fortress 2 eruit zouden zien, en niet alleen in zijn smaakvol cel-shaded uiterlijk”, aldus Keza, ontwikkelaar van de game Brink. De game biedt het customizing van karakters en wapens wat in Borderlands zit en het gebalanceerde teamspel wat wij in de shooter van Valve. Voor meer info over deze game lees je snel verder!

De game die zich afspeelt op een stad dat uit honderden eilandjes bestaat zal volgens een producer een mix worden van Team Fortress 2 en Borderlands. Ook zal hij gebruik maken van Splash Damage’s SMART bewegingssysteem.

SMART stat voor  Smooth Movement Across Random Terrain, wat weer staat voor het feit dat de terreinen waar je jezelf begeeft zijn aangepast om op een zo’n ideaal mogelijke manier over te bewegen. Zo zal je personage wanneer je gaat rennen automatisch over of onder obstakels springen en duiken.

Ze willen met Brink een zo’n traditionele FPS game maken, waarin je de game kunt besturen op een zo’n logisch mogelijke manier.

Alle filmpjes die op dit moment vrij zijn gegeven betreft Brink:Teaser trailerBrink Cinematic TrailerBrink Gameplay (map: Airport)Brink Gameplay (map: Container City) Part 1Brink Gameplay (map: Container City) Part 2Brink Gameplay (map: Container City) Part 3Brink Character Customization

Het is op dit moment een van mijn favo shooters waar ik naar uit kijk, ben zelf heel erg benieuwd!

One thought on “Brink

  1. Dit lijkt me echt een super vette game en als ik Viddian mag quoten:
    ‘Als deze game ook daadwerkelijk werkt zoals ze het omschrijven dan zou dit wel eens de game kunnen zijn waar we allemaal een beetje op zaten te hopen’

    Hij staat bij mij en dus nu ook op de pc verwacht lijst, want zeker met dat Parkour systeem lijkt dit me een geschiktere game voor de pc dan de console.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.