COMpost: Warframe

Voor ieder die bekend is met Warframe via de game zelf of onze WTF Speel Jij? editie, weet wel waarom deze game in eerste instantie op de COMpost hoop is belandt.

tVGG_3139

Wat was de reden waarom het niet meer gespeeld werd?

Het werd een enorme grind game en daarmee wil ik zeggen dat je puur speelde voor dat beetje grondstoffen dat je kreeg en je mocht dan nog God op je blote knietjes bedanken als er nog een blueprint bij zat waar je wat aan had…of überhaupt een blueprint had al mooi geweest in sommige gevallen. De maps werden daarnaast erg ééntonig en de vijanden voorspelbaar, levelen ging langzaam zeker als je nog wilde ‘prestigen’ als ik de COD term even erbij mag pakken. Daarnaast wisten we allemaal dat dit een bèta game is…maar goed dat is World of Tanks ook en dat zit toch nog wel beter in elkaar dan dit qua interessant blijven.

Waarom deze revive?

Simpel omdat je soms door uhh…de Warframes even de Warframe niet meer ziet, daar wil ik mee zeggen dat je als je eenmaal een paar Warframes hebt je best verder mag kijken dan naar die ene die je zo graag speelt. Daarnaast heeft deze game een enorme pimp gekregen en die ga ik in een lijstje opnoemen:

– Nieuwe Warframes (4 sinds ik niet meer speelde)
– Nieuwe wapens
– De connectie is verbeterd zodat je nu met al je vrienden kan spelen zonder dat er 1 afvalt omdat hij niet kan connecten.
– Nieuwe gametype: Survival, deze is ter vervanging gekomen van de Raid missies
– Levelen gaat sneller en ‘prestigen’ daarom wat leuker om te doen.
– Stalker kan nu op elke gametype voor je neus spawnen.
– Powers hebben een pimp gekregen
– Nieuwe maps + roulatie indien je dezelfde missie herhaald
– Nieuwe gametype: Invasion, deze missie is een event-achtige missie waarbij je met een team zoveel missies moet hebben gewonnen totdat je de vijand uit dat stelsel hebt verdreven.
– Nieuwe loot
– Loot dropt vaker dankzij de Spare Parts mod die op je Sentinel thuishoort…maar goed ook want je bleef met 2 open slots zitten.
– De Titan drone is te bouwen, deze zet je tijdens een missie neer en verzameld grondstoffen voor je.
– Bosses hebben een pimp gekregen, Captain Vorr is niet zo makkelijk meer in je uppie.
– Grineer hebben een nieuwe stem gekregen, ze klinken wat minder….buitenaards nu.
– Nieuwe Mods
– Voor hen die tot de FRUIT Dojo behoren is er eindelijk een trade systeem!
– En nog veel meer maar dit waren voor mij de belangrijkste…

Nekros Valkyr Oberon Ember Prime
Nekros Valkyr Oberon Ember Prime

Leave a Reply