World of Warplanes (Re-review)

Na de Gamescom en het uitgebreide verslag op de review van World of Warplanes moesten FREAK, Archi en Shiveling het nog met eigen ogen beleven. The Nazbuu ging ook gezellig mee want hij was een Beta Key verschuldigd aan Timberwolf. Anderhalf uur later konden ze eindelijk gamen maar het was dit keer toch net wat anders dan bij Gamescom, er lagen namelijk een controller en een joystick bij en die kon je allemaal proberen.

Gameplay @ Firstlook 2012

Grappig dat je met het besturen van een vliegtuig in game beter uit de voeten komt met een joystick dan met je muis en toetsenbord. Het vliegtuig was veel wendbaarder en schieten en vliegen gingen ook stukken beter op deze manier. FREAK! heeft zelfs 2 kisten uit de lucht weten te knallen in 1 potje dankzij de joystick, Archi zat flink te klooien eerst met het toetsenbord en muis later met de joystick en ook hij vond het makkelijker gaan.
Tijdens de laatste patch van World of Tanks heeft ook World of Warplanes kunnen genieten van de verbetering aan de graphics, erg mooi voor een Free to Play game.

Gamescom pics

World of Warplanes @ Firstlook

FRUIT’s cijfer.

 Gamer
 Cijfer
 The Nazbuu  8
 FREAK!  7
 Archi  5
 Shiveling  7
 Gemiddeld cijfer  6,8

Ups

+ Verbeterde graphics

Downers

– Joystick is wel een beetje een must

Ga naar:

Company of Heroes 2

Fifa 13

Halo 4

Hitman: Absolution

Streetfighter x Tekken

XCOM: Enemy Unknown

Home

Leave a Reply