XCOM: Enemy Unknown

De booth op de Gamescom was voortdurend overvol en het was nou niet echt een game die iedereen kent, dit maakte The Nazbuu nieuwsgierig en met een onbewaakte pc in de buurt werd dit gevoel nog eens versterkt.
Tijd om Xcom: Enemy Unknown eens aan de tand te voelen Shiveling heeft nog een paar fraaie foto’s weten te maken van Nazbuu’s game-face.

Gameplay trailer

Leuke game zeker als je even je verstand op nul wilt zetten en niet voortdurend bezig wilt zijn met vijanden en kogels in de gaten houden, de game deed heel erg denken aan de oude game Commando’s of wat nu erg in trek is Jagged Alliance. Met een squad trek je een gebied in waarin je dus aliens moet opsporen en afknallen en dat allemaal in een turn-based speelstijl, je kan dus in alle rust je volgende move bepalen. Iedere squadmember heeft verschillende vaardigheden, zo heb je een engineer en een medic maar uiteraard ook een assault class. Tijdens de korte demo, wat meer een tutorial was, zaten we in een soort warehouse en moest je 3 aliens afknallen. Je kreeg niet echt de gelegenheid fouten te maken wat wel jammer was maar de graphics en actie maakten een hoop goed.

Firstlook pics.

XCOM: Enemy Unknown trailer

FRUIT’s cijfer.

 Gamer
 Cijfer
 The Nazbuu  7
 Gemiddeld cijfer  7

Ups

+ Lekker brainless
+ Mooie graphics
+ Strakke gameplay
+ Keuzes beïnvloeden AI

Downers

– Je moet er wel van houden
– Demo had geen tutorial moeten zijn

 

Ga naar:

Company of Heroes 2

Fifa 13

Halo 4

Hitman: Absolution

World of Warplanes (Re-review)

Streetfighter x Tekken

Home

Leave a Reply