FRUIT Clan gaat Internationaal

FRUIT Clan gaat internationaal!

“Maar waarom dan?”

FRUIT Clan is in afgelopen 10 jaar sterk gegroeid zeker onze League of Legends spelers overheersen deze clan voor het merendeel, dit betekend daarbij dat de vraag van buitenlandse spelers om te mogen joinen groter wordt. Onze TeamSpeak wordt al vaak bezet door Engelstalige spelers en dit brengt voor overige leden weer de nodige verwarring want FRUIT Clan is een pure NL clan.

Samen met Archi/ Dremodinho zijn hij en The Nazbuu er over uitgekomen dat de clan de kans moet krijgen om zijn vleugels te kunnen spreiden naar andere landen. Maar ook zodat The Nazbuu zijn visie op de NL clan ongestoord kan voortzetten en zijn energie voor een nieuwe community in andere games kan steken.

“Wat gaat dit betekenen?”

Er komt een 2e Engelstalige website bij puur voor League of Legends spelers, dit gaat geheel in het beheer van Archi/ Dremodinho komen.
Het voormalige ID forum waarop de clan uit te dagen was voor een potje CoD wordt omgetoverd tot hetzelfde idee maar dan voor League of Legends, members en andere clans/ teams kunnen hier onze FRUIT Clan lollers op uitdagen.
TeamSpeak blijft hetzelfde al gaan we wel kijken of het mogelijk is dat met name de buitenlandse spelers alleen kunnen inloggen op de League of Legends channels.
Alle actieve en daarmee fanatieke LoL spelers worden naar dit nieuwe member gedeelte op de nieuwe website gekopieerd.
Alle toekomstige Nederlandse League of legends spelers krijgen ook op de NL website een plek, Engelstalige spelers krijgen alleen een plek op de Engelstalige website.
Er komt een nieuw E-mail adres van waaruit Archi zijn bewind zal voeren. Alleen de Nederlandstalige leden krijgen een uitnodiging tot toekomstige LAN’s, andere events worden per event bekeken.
Als het aankomt op uitgaven, sponsoren e.d. gaat dit altijd nog eerst in overleg met The Nazbuu en de rest van de oorspronkelijke Core.

“Wat gaat dit betekenen voor de niet-LoL-spelers?”

Als het goed is dus helemaal niets, het kan alleen zijn dat op een event als Gamescom een meeting wordt georganiseerd maar hier hoef je niet bij te zijn als je dit niet wilt…al is dat natuurlijk wel een prachtig iets om een keer mee te maken.

“Wanneer gaat dit gebeuren?”

Zo snel mogelijk en het liefst nog dit jaar zodat we fris een nieuw jaar kunnen beginnen.

international

 

Leave a Reply