FRUIT gooit het roer om dit jaar!

We hebben wat aanpassingen aan onze compo’s gedaan en dit keer goed naar onze leden geluisterd…maar nog is het moeilijk hier zelf een keuze uit te maken dus…..

Call of Duty:

Als de trailer het niet verklapt dan verteld zeker de poll hiernaast wat dit jaar de bedoeling is… Jullie bepalen dit jaar welke CoD er in de compo zit, de titel met de meeste stemmen wint! 31-04-2014 sluit de poll en zal de winnaar aan iedereen bekend gemaakt worden.

compo

Let op!
Wil je graag CoD 2 spelen maar heb je de game zelf niet (meer), geen zorgen bij FRUIT hebben we laatst groot ingekocht deze game krijg je gratis van ons. Wil je de game eerder ontvangen dan de LAN? laat het ons weten en tegen verzendkosten sturen we hem je op!

League of Legends:

De vraag naar premade teams binnen de compo blijft groot, met een aantal gefaalde teams vorig jaar liep de teleurstelling soms met tranen de deur uit. 2014 wordt het eerste jaar met premade teams!! MAAR…………. Om het je niet te makkelijk te maken gooien we er een ‘high hat’ systeem in. Die hoge hoed bevat gametypes zoals Twisted Treeline en ARAM maar wie weet waar RIOT nog meer mee komt dit jaar!

LoL

Leave a Reply