The Witcher 3: Wild Hunt

Dit deel van The Witcher moet de fouten rechtzetten die de franchise voorheen gemaakt heeft. Deel 2 voldeed niet aan de eisen van veel fans en deze game gaat dat zo te zien wel doen. TheKillerBee en Th3Blackshadow zijn echte fans van dit spel en hadden het er dus dubbel en dwars voor over hier in de rij voor te staan ook al ging het maar om een gameplay video.

Gamescom 2014 Extended Gameplay

Voor ieder die niet weet wie of wat The Witcher is, het is een game dat gebaseerd is op Poolse boeken die op hun beurt weer gebaseerd zijn op een Poolse Mythe.

Ok weer terug naar de game The Witcher 3 is één van de vele aankomende games in 2015 die gebruik maakt van een Open Wereld en hoewel deze game dan wel een Singleplayer game is mogen we zeggen dat deze game niet alleen de mooiste maar ook de grootste Open Wereld games is die uit gaat komen. Als dat nog niet interessant klinkt kan ik je ook vertellen dat het echt te besturen is met knoppen combinaties wat leuke en vindingrijke combinaties op kan leveren en in tegenstelling tot voorgaande delen hebben ze nu ook een Gore systeem uitgebracht waarbij je dus af en toe eens een ledemaat afhakt. Een hele vette game om naar uit te kijken dus als je graag ook een spel alleen speelt van tijd tot tijd.

Gamer

Cijfer

TheKillerBee 8
Th3BlackShadow 8
Gemiddeld Cijfer 8

Ups

+ Enorme open wereld
+ Veel quests
+ Meer Gore toegevoegd
+ Verfijndere gameplay
+ Geen Loadscreens

Downers

– Geen Hands-On

Platforms

Release date

PC (windows) 24-02-2015
Playstation 4
Xbox One

Leave a Reply