Update 3: Gamescom 2013: nog 1 nachtje slapen!

Met deze aanhoudende hitte lijkt het nog heel lang maar over nachtje zitten we alweer in de auto naar Keulen!

Dit jaar brengt FRUIT een extra speciaal bezoek aan de beurs want de mannen van het League of Legends Team gaan mee, Jokeman, Archi, Shiveling, Legend en KvN?! hebben bijna een half jaar lang niets anders gespeeld als League of Legends om (en ik quote) ‘geowned te worden door 13 jarige ragende duitsertjes’. Het vertrouwen en de moed zit er dus goed in!

 

Uiteraard gaan we niet alleen het LoL Team aanmoedigen er staat ons nog veel meer te wachten dat weekend en zoals voorgaande keren kun je weer een uitgebreid en uiterst grappig verslag verwachten over alle games die we gezien en gespeeld hebben. The Nazbuu, Viddian, FREAK!, TheKillerBee, Th3BlackShadow en Drgn hebben er superveel zin in om dit eens goed te gaan onderzoeken.

Hier alvast een tipje van de sluier die we op hebben gelicht aan de te verwachten games die voor veel FRUIT leden interessant zijn:

– League of Legends
– Wargaming = World of Tanks, World of Warplanes
– Call of Duty: Ghosts
– Battlefield 4
– Warframe
– FIFA 14
– Assassin’s Creed: Black Flag
– War Thunder
– Command & Conquer: Generals 2
– Star Citizen
– Destiny
– The Division
– Titanfall
– DayZ (Standalone)
– Planetside 2

En dit zijn dan nog maar de bekende games, maar uiteraard brengen we ook de nog voor ons onbekende games een bezoekje dit heeft in het verleden zijn vruchten afgeworpen. Met name World of Tanks hebben we te danken aan Gamescom en de enorm lekkere chicks die daar toen rondliepen.

Helaas moeten we het met deze karige lijst doen voorlopig, er wordt vrij weinig vrijgegeven dus extra spannend voor iedereen!!

Leave a Reply