Killing Floor 2 aangekondigd!

FRUIT spoelt 8 jaar terug, steam was vrij nieuw nog en was net begonnen met de verkoop van digitale games dit was ook de periode waarin onder andere The Nazbuu en Viddian nauwelijks naar PC shooters omkeken.

Th3BlackShadow en TheKillerBee lieten hen onder een biertje hun nieuwe aanwinst zien…Killing Floor, dit was oorspronkelijk een mod op Half Life 2 maar dan volledig zombie (Zed) minded gemaakt met de nodige gore en zeer uitgebreid arsenaal aan wapens en character packs. Het heeft zeker een goed jaar geduurd wilde de eerste leden hier op uitgekeken raken en nog rond de feestdagen als eerbetoon starten we weer even de server op. Om ons te doen denken aan dat leuke eerste jaar waarop meeste leden nog zorgeloos thuis woonden en na schooltijd nog even de PC aanzette om een paar zombiekoppen te knallen. Heerlijk en onvergetelijk tegelijk…en dan om nu dit bericht te lezen op  PC Gamer dat er een Killing Floor 2 komt maar dan niet als mod maar als full-fledged game met de nodige verbeterde graphics en talloze nieuwe mogelijkheden…dat doet ons hartje sneller kloppen. De devs van Tripwire beweren dan ook dat het de meest geavanceerde Gore zal bevatten dat mogelijk is in een FPS. In feite kan het grafisch ook niet tegenvallen, Killing Floor was zo’n enorme hype dat het fundament wel is gelegd financieel gezien dus het budget is er de kennis en de techniek ook…ik zeg alleen een F*****-up betaal systeem kan deze game nog om zeep helpen.

killingfloor2-teaser-610x343
killingfloor2-guns-610x343

Deze eerste en voorlopig enige 2 screenshots laten een klein fragment zien van de vernieuwde graphics, en daar kunnen we ook alleen maar uit opmaken dat we deze game op de voet zullen gaan volgen en wie weet zal hij ook om de hoek komen kijken straks op Gamescom (fingers crossed)

 

Leave a Reply