Kollom – En toen was er F.R.U.I.T. !

Ik zal het nooit vergeten mijn eerste pc, wauw wat een pracht en gelijk een supermooie game Command en Conquer 1! Helemaal grijs gespeeld die shit.
De eerste lan bij Contra thuis geen multiplayer zoals nu, nee op hotseat wijze (om de beurt achter de computer de singleplayer doen). Wat een geweld en wat een slachtpartij. De eerste verslaving ’s verschijnselen dienen zich aan ;). Daarna gaat alles in een stroomversnelling, de echte multiplayer dient zich aan en mini lan’s komen regelmatig voor. Twee personen, met en tegen elkaar. Sommige spellen zelfs met 4, het was niet normaal gewoon!

Door de jaren heen kwam de oude garde (Nazbuu, Freak, Contra, Soldier etc.) langzaam weer bij elkaar en wordt het de groep zoals hij nu is.

Maar we hadden geen naam!

Wat nu? de ID clan,waar wij ook mee speelden, was vrij serieus en (te) fanatiek. Dat waren wij niet zo. Bij ons was het meer voor de fun. We hebben een tijd wat Duits gerelateerde namen gebruikt, maar dat werd raar genoeg niet gewaardeerd door andere spelers die we online tegen kwamen (de berichten dat mensen met dat soort namen gebanned werden hielpen ook niet mee)

Dus wat nu..?

Nu nam iedereen een chick naam en wat een lol hadden wij met gekke stemmetjes en opmerkingen naar andere spelers om ze te irriteren. Was alleen wat jammer dat (lonely) gamers dachten dat wij echt chicks waren en op twee manieren op ons reageerden;

1. Schelden, tieren en andere verbaal agressieve opmerkingen maar dat was nog wel grappig! Want ja afgeknald worden door een meisje wat een vernedering!(hahahaha)

2. Helaas waren de date verzoeken en andere boven de 18 verzoeken wat minder amusant! En om eerlijk te zijn een beetje zielig!(BAH)

We moesten nu toch maar eens een naam gaan verzinnen waar we onder kunnen gamen! Na een hoop gegeit en gelach werd de naam F.R.U.I.T. clan bedacht en al lachend en brullend gingen we als appels, peren en bananen online. Het begon weer als een grap maar we merkten dat het wel in de smaak viel! En dat we onze naam op andere sites van clan´s of forums tegen kwamen waar we erg veel lof en dergelijken kregen..

En toen was er F.R.U.I.T. de clan naam was officieel!

We zijn er nu en we blijven. We groeien gestaag en blijven bruisen van de ideeën en gaan steeds verder! Wie weet worden we dadelijk nog een organisatie die in Nederland op landelijke schaal Lan´s houdt? Wie weet, maar dromen hebben we en iedereen die er aan mee wil werken is uiteraard van harte welkom om zijn ideeën aan te dragen!

Dit was mijn Kollom voor deze keer

Zie jullie online

Viddian, Clan Administrator.

One thought on “Kollom – En toen was er F.R.U.I.T. !

Leave a Reply