LAN 2012: Het Opbouwen.

Ieder jaar weer is het een uitdaging voor het Opbouw team van FRUIT.

Zondag 10-6-2012 hebben FREAK!, The Nazbuu, TheKillerbee, Th3BlackShadow, Viddian, Soldier en Jokeman weer het zweet uit de naad gewerkt om de LAN die op 22-6-2012 vanaf 18:00 van start gaat op te bouwen.
Gelukkig werden we ondersteund door Sanne en Vicky die fijn meegeholpen hebben met de opbouw.

Het thema van dit jaar houden we nog  geheim, we kunnen je zeggen dat we wegens het 5 jarig bestaan van FRUIT en dus ook de LAN er iets speciaals van hebben gemaakt.

Het was een buitengewoon gezellige dag en gelukkig met goed weer, het lijkt alsof er ieder jaar meer zooi in die schuur staat om op te ruimen en dan nog maar te zwijgen over de enorme hoeveelheid stof die er in lag.
Door onze club in teams van 2 á 3 op te splitsen konden we een hoop werk tegelijk verzetten en waren we om 16:30 klaar met het meeste werk. Wegens het jubileum hebben we wat speciaals gedaan dit pakte helaas niet uit zoals we gehoopt hadden, gelukkig had Viddian nog een goed idee waardoor hij, The Nazbuu en Vicky nog tot 22:30 zijn doorgegaan met dit te veranderen.

Houd onze site in de aankomende paar dagen goed in de gaten want FRUIT gaat met nog meer opvallende en aangename verrassingen komen!

Leave a Reply