LAN zullen wij leven!

Het is nu al ruim 10 jaar geleden dat FRUIT de eerste lichtstralen van zijn LCD scherm zag en dat gaan we dit jaar goed vieren met 2 extra events en een nog dikkere aflevering van een nieuwe LAN @ Geervliet.
De LAN vind dit jaar plaats op vrijdag 12 juni vanaf 12:00 en zal op zondag 14 juni rond 14:00 weer het licht aandoen.

Compo GameMasterZ

Omdat Nazbuu ook al een dagje ouder wordt (dit jaar 30) laat hij meer dingen aan het initiatief van anderen over en dat levert leuke resultaten op, zo hebben we vanaf nu tijdens een LAN, Compo GameMasterz in het leven geroepen. Dit zijn 2 of meerdere leden (minimaal 1 Core lid) die verantwoordelijk zijn voor de opzet en regels tijdens een compo tevens ook het monitoren van het naleven van deze regels door iedereen die hier aan mee doet.

World of Tanks

We bedankten de CoD compo voor alle leuke jaren die we gehad hebben hier mee, maar het animo voor een FPS compo is zeer matig laatste jaren en om meer diversiteit aan games te bieden schrappen we de CoD compo en doen we naast de LoL compo een andere compo er bij, dit jaar als Try-Out: World of Tanks

WoT is naast LoL toch wel het meest gespeelde competitieve spel dat FRUIT kent maar ook in de rest van de wereld doet WoT het uitstekend onder de gamers. Niet gek dus dat Soldier en Viddian de koppen bij elkaar steken om voor iedereen een leuke Tier 5 compo samen te stellen. Wil je dus meedoen maar heb je het spel niet of lang niet meer gespeeld? installeer hem vandaag nog want een paar Tier 5 tanks is ruim te halen voor 12 juni!
Regels verschijnen binnenkort.

League of Legends

De LoL compo is uiteraard ook weer van de partij…zonder LoL geen LAN letterlijk en figuurlijk.
De compo van vorig jaar door Nazbuu was goed bevallen en dat heeft de creativiteit bij Scyllus aangewakkerd en in samenwerking met Jokeman zijn ze tot een leuke compo gekomen die binnenkort te zien is op de desbetreffende locatie, dit en meer houden we je in de loop van de tijd tot aan de LAN van op de hoogte.

Aanmelden

Meld je vandaag nog aan tot onze LAN, prijs is dit jaar €20,- en voor die €5,- meer kun je dus dit jaar ook meer verwachten zoals leukere prijzen, betere porno, een vette bek op vrijdag avond en zaterdag ochtend een leuke verrassing in bed.

 

Leave a Reply