FireFall

FireFall

Het was een mooie stand om te zien en de trailer die daar in de rij te zien was zag er veel belovend uit. Deed me een beetje denken aan de trailer van Starcraft II, dus WTH we gingen in de rij staan. Geen idee wat te verwachten kwamen we na ongeveer een uur achter de controls te zitten op de pc, de game zelf deed niets in vergelijking tot de trailer qua graphics dus dat was wel een klein minpuntje maar desalniettemin was de gameplay er vloeiend en actief.

Verhaal:
De Aarde is naar de klote en dat allemaal dankzij ons toen wij een nieuwe energiesoort ontwikkelde. De nieuwe energiesoort genaamd Crystite bracht een energie storm mee genaamd The Melding wat bijna al het leven vernietigde, met een hand vol aan mensen moet ons ras zien te overleven, helaas is er een nieuwe bedreiging bij gekomen. Een bloeddorstig ras genaamd The Chosen bedreigd het voortbestaan van de mensheid.

FireFall is een Free To Play third/first person shooter dat ons qua gameplay erg doet denken aan Unreal Tournament 3. Je kan zowel met je vrienden tot wel 100 spelers tegelijk in 1 wereld co-op spelen tegen The Chosen of in teams van 15 tegen elkaar spelen. Uiteraard kan met experience weer nieuwe dingen kopen of als je echt wilt opschieten kan je er een paar euro tegenaan gooien.

Onze unanieme beoordeling:

Gamer
Cijfer
TheKillerbee 8
Th3BlackShadow 8
FREAK! 6
Viddian 6
The Nazbuu 8

Gemiddeld cijfer: 7,2

Do’s

+ Free to Play
+ Co-op multiplayer
+ Ondanks weinig vernieuwend materiaal leuk om te spelen
+ Zeker wel een game voor FRUIT

Don’ts

– Trailer werkt erg misleidend, wat kan leiden tot teleurstelling
– Weer “zo’n” game…

Ga naar:
League of Legends: Dominion
End of Nations
Star Trek: Infinite Space
Mass Effect 3
Starcraft II: Heart of the Swarm
Forza 4

Dag 2 (home)

Leave a Reply