World of Tanks

World of Tanks

Om deze stand heenlopen was niet te doen zonder even stil te staan en je vergapen aan alle lekkere dames die daar stonden te dansen. World of Tanks was echt een trekpleister voor de mannen op de beurs. Het was dan ook zo na dat we voor de tiende keer stilstonden en met het kwijl uit de mond stonden te kijken ons pas afvroegen wat voor game het uberhaubt nou ging.

Het is dus een Free To Play third person shooter waarbij je geen character bent maar een heuse tank, het gehele spel speelt zich rond de tweede wereld oorlog af.
Verder is het mogelijk je tank te upgraden met je verdiende punten na een potje spelen, met diezelfde punten moet je ook je tank repareren en je ammo aanvullen.
Na genoeg upgrades gekocht te hebben kan je een nieuwe tank kopen. Uiteraard kan je als dit je te langzaam gaat een paar euro er tegenaan gooien om gold te kopen waarmee je dus wat sneller een betere tank bezit, het is mogelijk tanks in verschillende classes aan te schaffen van zowel de Russen, Duitsers als Amerikanen

Totaal niets met de game te maken, maar misschien dat je nu snapt waarom we zo vaak bij deze stand terugkwamen.

Gameplay:
Het is eigenlijk heel simpel TDM tegen andere spelers, wel is het zo dat als je tank vernietigd wordt dat het voor jou dat potje ook afgelopen is. Je kan nog wel spectaten en je teamgenoten tips geven maar daar houdt het ook bij op. De geluiden zijn allemaal heel realistisch en de besturing is ook erg snel onder de knie te krijgen, het is zelfs mogelijk om lange afstand schoten en headshots te maken. Je kan een tegenstander stilleggen door de tracks te vernietigen of de turret vastzetten zodat draaien niet meer gaat.

Onze unanieme beoordeling:

Gamer
Cijfer
TheKillerBee 7
Th3BlackShadow 8
FREAK! 7
Viddian 8
The Nazbuu 7,5

Gemiddeld cijfer: 7,5

Do’s

+ Campen met een tank!
+ Leuk voor op een LAN
+ Free to Play
+ Uitgebreide research tree

Don’ts

– Games worden slecht gematched, soms zit je tegen hele sterke tanks die jouw tank one-shotten

Ga naar:
Silent Hill: Downpour
Deus Ex: Human Revolution
Sonic: Generations
Halo Anniversary: Combat Evolved
Anno 2070
Spiderman: Shattered Dimensions
Jagged Alliance: Back in Action
Metal Gear Solid: HD Collection

Dag 1 (home)

Leave a Reply