Planetside 2

De nieuwe shooter van Sony Online Entertainment, er gingen al heel wat enthousiaste verhalen en trailers de ronde door Timberwolf en FREAK! over deze game.
The Nazbuu moest het met eigen ogen zien want veel mensen uit FRUIT zijn een beetje uitgekeken op de talloze shooters die er momenteel zijn, de booth was mooi de babes ook en de rij kort…

Gameplay Trailer

Zoals deze trailer laat zien speel je over enorme afstanden in een map waar meer als 100 spelers tegelijk in kunnen, je kiest uit 1 van de 3 fracties en probeert dus terwijl alle 3 de fracties in 1 map in gevecht zijn met elkaar, met je eigen fractie zoveel mogelijk punten over te nemen en die te verdedigen. Je kan voertuigen oproepen en uit verschillende classes kiezen, de korte demo liet hier al een goede indruk van achter. We kwamen in de map ook AI Batllesuits tegen die je kon vernietigen, wat niet duidelijk was of je deze zelf ook kon besturen. Na gedood te zijn of bij eerste spawn kan je een drop locatie aanklikken net als in Battlefield 3, het grappige aan deze game is dat je ook echt in een Drop Pod aan komt sjezen en met een beetje sturen kan je je locatie nog iets preciezer uitzoeken door boven op een gebouw of speler te landen. Alle spelers in de map hadden veel moeite met het onderscheiden van de verschillende fracties in de map dus teamkills werden vaak gemaakt, meer een kwestie van wennen. Over het algemeen een hele nieuwe manier van spelen en de grote maps zijn natuurlijk ook vet om over te rijden of te vliegen, een aanrader voor menig FRUIT leden de eerste 4 registraties zijn alvast op de Gamescom genoteerd.

Gamescom pic’s

Official trailer

FRUIT’s cijfer.

 Gamer
 Cijfer
 The Nazbuu  8
 TheKillerBee  7
 Th3Blackshadow  6
 Viddian  7
 Gemiddeld cijfer  7

Ups

+ Drop Pod FTW.
+ Instant vehicle spawn.
+ Immense maps.
+ 3 fracties in 1 map.
+ Meer dan 100 spelers tegelijk.

Downers

– Erg opletten op wie je schiet en visa versa. 

 

Ga naar:

World of Warplanes

Navy Field II

Sacred: Citadel

Strike Suit Zero

Starcraft II: Heart of the Swarm (multiplayer)

Lord of the Rings Online: Riders of Rohan

Dag 2 (home)

Leave a Reply