Starcraft II: Heart of the Swarm (multiplayer)

Na de review van vorig jaar over de single player van Starcraft II: Heart of the Swarm was het nu de beurt aan de multiplayer zijn beste beentje voort te zetten, een niet zo’n hele lang wachtrij van 2 aan 2 stond te popelen voor de bekende booth van Blizzard. Het was dus duidelijk dat de 2 tegenover elkaar kwamen te zitten en deze een potje van 20 minuten tegen elkaar konden spelen, het was Viddian vs. The Nazbuu en Th3BlackShadow vs. TheKillerBee. Dit hadden we express zo ingedeeld want Th3KillerBee en Th3Blackshadow zijn Starcraft verteranen en stampen je met de grond gelijk als je niet uitkijkt, tegen elkaar hadden ze dus een gelijke strijd. The Nazbuu en Viddian spraken van tevoren af dat ze lekker alles gingen bouwen om goed uit te vinden wat er nieuw was aan de multiplayer.

Starcraft II: Heart of the Swarm multiplayer gameplay @ Gamescom 2012


Alhoewel Starcraft II: Heart of the Swarm bovenaan de verlanglijst staat bij menig FRUIT leden, is de kracht van deze game voornamelijk te danken aan het ijzersterke verhaal en de geweldige singleplayer die net als Wings of Liberty weer ongelofelijk goed wordt. De multiplayer is een extra toevoeging aan de game en zeker online gaat het er totaal anders aan toe dan in de singleplayer, de kans dat je aan je derde te-bouwen unit komt is vaak vrij klein zeker als je tegen een Zerg speler zit. De toevoeging van de 2 extra units per fractie zullen hier geen verandering in brengen of althans zeer weinig, daarom voor de multiplayer een wat minder goede beoordeling dan voor de singleplayer niet meer dan begrijpelijk leek ons.

De uitkomsten van de demo was: Th3BlackShadow vs. TheKillerBee, (na een pittig gevecht) winnaar Th3BlackShadow en The Nazbuu vs. Viddian, gelijkspel (veel te druk bezig met bouwen)

Gamescom pic’s

Official trailer

FRUIT’s cijfer.

Gamer
Cijfer
The Nazbuu 6
TheKillerBee 6
Th3Blackshadow 6
Viddian 6
Gemiddeld cijfer 6

Ups

+ Het is wel Starcraft II waar we het over hebben heh!
+ Nieuwe units voor elk te spelen ras.

Downers

– Units zullen weinig verschil brengen in online battles.

 

Ga naar:

Planetside 2

World of Warplanes

Navy Field II

Sacred: Citadel

Strike Suit Zero

Lord of the Rings Online: Riders of Rohan

Dag 2 (home)

Leave a Reply