MH17….FRUIT rouwt mee.

De eerste passagiers van MH17 zijn thuis, en Nederland heeft na 50 jaar een dag van Nationale Rouw aangekondigd voor de 298 mensen onder wie 194 Nederlanders.

Een bericht wat ons allemaal heeft geraakt en voor wie de beelden en de media gevolgd hebben wellicht nog heftiger. Al dagen gaat er door me heen…ken ik hier iemand van? Een bekende van een vriend of vriendin die ik wel eens gezien heb op een feestje? Of misschien iemand uit FRUIT? Ik zou me geen raad weten als dit waar zou zijn…

Na checken en nog eens checken gelukkig niemand uit FRUIT….maar wel uit talloze andere vriendenkringen en families.

Om deze reden rouwt ook FRUIT vandaag en komende dagen mee met alle slachtoffers die onderweg waren naar hun zuurverdiende vakanties, samen met hun geliefden en families uit het leven gerukt…
We leven met alle nabestaanden mee en wensen hen veel sterkte.

Met het diepste respect,

FRUIT Clan

door: Marcel

Leave a Reply