Ultra LAN 2019

Al lange tijd vonden we de LAN @ Geervliet veel te kort om goed te genieten van alle gezelligheid en elkaar af te maken met zo veel keuze uit games.

Nu eindelijk is er een wens omgezet in iets tastbaars…maar dit duurt nog wel even. Een éénmalige gebeurtenis in de geschiedenis van FRUIT, 7 dagen lang GAMEN!

Maar niet gevreesd we hebben de ouders van Jokeman niet zo ver gekregen de schuur een week lang te bezetten, daarbij een week lang op een luchtbedje of op de achterbank van je Fiat Panda gaat niemand overleven. Daarom hebben we onze zinnen gezet op De Schaapskooi te Hoogeloon (Landgoed de Biestheuvel)

Op deze locatie zijn er zit- en slaapplaatsen voor zeker 40 gamers, goed internet (100 Mbps) wie wil dat nou niet?

Als klap op de vuurpijl verzorgen wij alle dagelijkse maaltijden, maken we nieuwe compo’s voor de League of Legends, World of Tanks en Worms Clan Wars en wellicht een Call of Duty game en hebben we nog wat leuke verassingen achter de hand. Ook hebben we ruimte zat om wat TV’s neer te kletteren met een PS4 en Xbox One…misschien wel meerdere om leuke wedstrijdjes te doen.

Wil je ook mee? Laat het ons dan weten!

FRUIT Airsoft: It was a BLAST!!!

Afgelopen zaterdag was het moment dan eindelijk daar, de mannen van FRUIT zijn het gevecht aangegaan in het Belgische Schoten waar zij van 9:30 tot 16:00 hebben gerend, geslopen, getijgerd en uiteraard geschoten.

Het waren spannende potjes, zeker als je als clan tegen elkaar speelt die elkaar al lang kennen weet je op sommige momenten hun volgende move te anticiperen. De ene keer won het blauwe team en de andere keer het rode team. Contra heeft met zijn Go Pro camera een hoop gefilmd, zodra deze beelden beschikbaar zijn wordt dit bekend gemaakt aan jullie. Hieronder een paar van de vele foto’s die gemaakt zijn om de thuisblijvers een indruk te geven hoe deze dag eruit zag.

IMG-20150815-WA0004 IMG-20150815-WA0112 IMG-20150815-WA0111 IMG-20150815-WA0080
IMG-20150815-WA0079 IMG-20150815-WA0071 IMG-20150815-WA0069 IMG-20150815-WA0068
IMG-20150815-WA0040 IMG-20150815-WA0054 IMG-20150815-WA0037 IMG-20150815-WA0033

Airsoft Team naam vote

Zoals velen al weten is Airsoft voor een aantal FRUIT leden erg hot aan het worden. Zelfs zo hot dat er al een aantal eigen gear hebben aangeschaft en daar fanatiek mee aan het knallen zijn (op de wettelijk toegestane velden niet te verstaan)

IMG-20150621-WA0068 IMG-20150621-WA0066
IMG-20150621-WA0081 IMG-20150621-WA0075

Airsoft is dus serieus next level shit aan het worden en zo zijn we langzaam ook een heus team aan het samenstellen die wel te verstaan geheel los van FRUIT en dus ook het gamen staat. Dit team heeft een naam nodig en daar komen jullie bij kijken.

Het doel.

Een leuke team naam voor een nog onbekend aantal spelers uiteraard afkomstig uit Nederland.

De werkwijze.

Verzin maximaal 3 pakkende namen die aan volgende criteria voldoen:
– Engelse naam, Airsoft is een Engels woord daar hoort ook een Engelse team naam bij.
– Niet te lang maximaal 3 woorden, inclusief lidwoorden.
– Niet te tactisch zoals 5th Division, 2nd Platoon, Tactical Raiders enz.
– Geen onzin/ gaynamen

Mail je inzendingen naar f.r.u.i.t.clan@hotmail.com de origineelste namen worden in een top 3 geplaatst en daar mag dan door iedereen op gestemd worden.

De leukste inzending die we krijgen voor 15 augustus wint tijdens FRUIT Airsoft de M2-49

4c11b8ae

Appic: Solomid

Voor Chrome Users:

Een solomid Icon in je taskbar.
Hoe werkt dat?
Ga naar —> Chrome Extensions.
Tik in zoekbalk —> Solomid.
Voeg LoL Guides toe.
large unnamed
Icon rechtboven?!
Klik op Icon.
Kies champ.
Je wordt gelijk doorgelinkt naar solomid.net met de champ guide die je geselecteerd heb.
Ideaal voor duo screen users en Appic voor de LoL spelers.

FRUIT Reviewed: League of Legends

Al 5 jaar trouw, zijn de leden van FRUIT aan deze game.

Na 94 beroertes, 6 Infarcten en 160.500.235 haren minder, speelt dit spel nog steeds lekker weg.

Een tijddodertje, een tussendoortje, een “ik-kan-mijn-stress-niet-kwijt-op-moedersdevrouw-dus-ik-speel-Malphite-Mid”.
Wat het spel is, kan je natuurlijk lezen in “WTF speel jij?” Maar, doordat het stukje al wat verouderd is. (Dat kan je trouwens ook zien aan de overbodige taalfouten) Hier een beschrijving met de nieuwste updates.
LoL_cinematic_trailer1

League of Legends Re-Review!

In tegenstelling tot de gemiddelde Duitse Piloten van Germanwings, zit ik wel lekker in mijn vel.
Het dagelijkse routine, door mijn werkgever gegarandeerd, breek ik af en toe door, met wat gezelligs. Een avondje uit. Een drankje en een dansje hier en daar. Een spelletje League of Legends, om de tijd te doden, of uiteindelijk word het je dood, door de tijd die je er aan verspild.

De jaren verstrijken, maar Ashe ziet er nog even lekker uit, als de Beta versie.
De 5 vs 5 mode op Summoners rift red. is en blijft de meest toegankelijke game-mode.
5 teammaatjes die het op moeten nemen tegen 5 randy’s. Minions farmen voor Gold, om zo snel mogelijk je items te halen, om een penta-kill voor elkaar te krijgen. Af en toe chatten, met je teamgenootjes of de huid vol schelden (2e optie meest voor de hand liggend).
Door de patches heen zijn er al wat “limited” edities aan modes voorbij gekomen.
URF (Ultra Rapid Fire).
Spells die zonder cooldown gecast kunnen worden. Ziggs Q op. Fiddle Ult OMG. Fiora ult Hoe dan. Nasus fed, vote surrender.

One for All.
Vote in champion select, welke champion jij wilt spelen en dus ook iedereen laat spelen. 10 Galio´s is wat saai. 10 Morgana´s, Q = Report for AFK. 10 Blitzcrank, worst tennis match EUW.

King Poro style.
King poro laten summonen als je team 10 poro’s raak gegooid heeft op de enemy team champion. Howling Abyss, was nog nooit zo vol geweest.

Al met al, leuke modes, maar de 5 vs 5 (vooral ranked) blijft het meest verslavend.
Het spel wordt alsmaar competetiever en je ziet dat de “champion-picks” door LCS teams, doorseipelen naar de “noobs”. Sejuani Jungle bijvoorbeeld, Graves ADC, of Lissandra Top.
De meta blijft zich verschuiven. Toch blijft het LoL, het spel wat teveel agressie op de servers wekt. Een hoop plezier zit er bijna niet meer in (behalve als je met 4 andere maatjes aan het trollen bent op teamspeak)
Ranting.
Het spel heeft uiteindelijk evenveel variatie als de genocide in 1942, maar wel de terugkeer garantie van de plof-broek of de Nike AIR-max. Want je ziet dat “oude” champions reworks krijgen of buffen/nerfen. Dat is altijd weer leuk. Rito speelt goed in op de verslaving, van pubers die te weinig aandacht krijgen van paps en mams. Vader en Moeder die waarschijnlijk teveel coke en poppers genakt hebben, trappen de kids naar boven met een pak rijstewafels en “ga maar lekker gamen”. De jeugd die je op dumpert terugziet. Niet, omdat “zij” zich zo netjes gedragen hebben. Nee nee. Omdat ze met een Gucci fanny-pack en een Gilera Runner selfies aan het maken zijn, met een Samsung Galaxy S Cheapa.

Drie 15-jarige, met een sigaret in de badkamer. De flesjes Dove zijn halfvol en ze kijken met een schuin oog naar de scheerschuim van moeders. Kopschoppers op een random VMBO schooltje in de achterwijken van 020. Die gastjes zitten dus ook op de server van League of Legends. Waar ik als trouwe “supporter” van dit spel veel plezier aan beleef. (de server dan). Die is namelijk in een goed daglicht komen te staan. Staat immers in Nederland ;).

Enfin. Het KiKa alfabet druipt mijn 24 inch LG monitor uit. De frustraties over het te behalen cijfer voor het vak: Frans. een 3.8 was net niet voldoende, om voor het taalpakket gemiddeld een 5.5. te krijgen, dus moeten “zij” een jaar overdoen. Het wordt ge-uit op de chat van de client. Ik ben net zoals IsoPropylAlcohol. Ruikt sterk, Verdampt in de buiten lucht, maar zeer licht ontvlambaar. Plaats van op de /ignore knop te drukken, ga ik er 180° tegenin.

Omdat het spelletje mij wel dierbaar is en ik mijn frustratie beter kan uiten in wat meer woorden dan alleen maar woorden uit het Delfshaven woordenboek, ben ik wat voorzichtiger geworden. Rito vind dat niet en komt met Chat restriction. Een speler, waar het “toxic” gehalte groot bij is (gemeten door lycos de speurhond heb ik het idee) zal een chat restrictie krijgen en bij een nieuw seizoen een Ranked Ban van X aantal games. Ook dat is nieuw sinds Seizoen 3.

Er word met k****r gescholden.
Bijlmer tuig starten een spel en gaan selfies maken voor de gucci winkel.
Pubers gaan halverwege een nieuw pak rijstwafels halen bij de Euro Supermarkt.
Douchebags gaan lycos uitlaten.
Unskilled downers feeden meer dan een Japanse Sumoworstelaar na een flinke dag schijten.

En ik? Ik krijg chat restricties. Daar begrijp ik nou geen klote van.

Hoewel ik mij afvraag, of de uitspraak “You just fed katarina more than a hungry kenian child on a early sunday morning after a wild night out” wel zo’n goede is. Weet ik niet, weet ik niet.

Waarschijnlijk ook niet “Eventually, All germans lose”
Of “Enemy fizz 17 – 2, teammate Fizz 0 – 12, Others report me for less”

Je kan er je vraagtekens bijzetten. Maar de confrontatie is sterk in dit spel.

MediaHandler
Lichtpuntje

Echter!! Met de nieuwe meta’s is het tegenwoordig erg leuk. Suicide Volibear doet het goed deze meta. Of Suicide Horse (hecarim) Eigenlijke alle jungle champs die snelheid opbouwen, om de eerste de beste Indiaas meisje uit de bus te sleuren. In het begin is het leuk. Even later word je toch de tering in beukt. (maar totally worth it).

Hoe beter je speelt, hoe hoger je MMR (Match Mating Rate), hoe meer kans je krijgt, op spelers die ook een hoog MMR hebben, zodat je meer wint. Dat is echt goed aangepast sinds de nieuwe patches. Ik merk het verschil. Er zitten echt wel treinongelukjes bij in je team. Maar stukken minder, als je meer wint.

De persoonlijke rewards deze patch, ziet er goed uit. Ik moet mezelf nog inlezen, omdat ik het spel, wat minder enthousiast speel als voorheen, maar nog steeds met regelmaat.

League of Legends, blijft gewoon een topper en een absolute kaskraker. want FTP is het al lang niet. er gaan Miljoenen ekkies in om per jaar. Als stufi gestort is, gaat het volledige bedrag naar Rito (bij vele mensen).
Ik ben gestopt met het funden van een game-maker, waar er nog steeds mongeaulen, toegelaten worden op de servers. Ik pas tegenwoordig voor de cancers en kankers.
Mocht je gevoelig zijn voor dit soort buitensporig gedrag. (/ignore en all chat uit) je totale chat verkleinen tot onleesbaar is je laatste optie).

 

Veel plezier alsnog gewenst.

(Mochten er mensen in bovenstaand stuk beledigd zijn, door de actualiteit in sommige anekdotes…………….. sorry)

See you in the fields of justice!

 

– Dremodinho “the road to plat”

Appic: LoL Strategy

Lol Strategy (3.6.4)

De Lol strategy app voor de mobile phone users. (Gratis op android device).
Om eerlijk te zijn is het troep. De doorgewinterde LoL speler heeft nu eenmaal bout aan dit soort apps.
Want? Dat zal ik je eens vertellen.
De app ziet er gelikt uit en is een handige tool als je geen twee schermen kan betalen en je kan multitasken, met penta-killen, telefoneren en je muis besturen in één.
Echter!, zit je in de bus/metro/trein en je bent onderweg naar een LAN, of wilt simpelweg weten wat de nieuwe champ-rotations zijn voor deze week? de nieuwe patch notes? of wat de timers zijn van de jungle monsters. De app heeft het allemaal.
com_loltw_2 Info Itembuilder Jungletimer
Om dit nu een dagelijkse app te noemen? Neen! dat niet. Wel handig en fun om het 2 keer per jaar te bekijken en dan weer van je telefoon af te donderen.
Wat ook wel leuk is voor secondairy screen users:
Chrome Extension: LoL for new tab.
Een tabblad met een LoL wallpaper en alvast ingevulde icons die je leiden naar handige en veel bezochte sites. De eerste regel is bestemd voor alleen maar LoL sites en add-ons.
Verkrijgbaar in de Chrome extension store (dus “only for chrome users”)
LoL4 LoL3
lol2 LoL1

Nieuwe Rubrieken: FRUIT Reviewed & Appic

Het is al enige tijd geleden dat we wat leuks op de site hebben gezet dit komt mede door: geen idee eigenlijk.

 

Uiteraard zijn er nog steeds plannen voor een FRUIT international website en een FRUITclan.nl versie 2.0 maar dat zijn lange-afstand-projecten…we moeten het tenslotte hebben van onze avonduurtjes naast onze drukke werktijden.
Wat ons vooral opviel is dat de games die wij eerder een review hadden gegeven al best out-datet zijn en vragen dus om een re-review, daarmee introduceren wij bij deze dus de nieuwe rubriek FRUIT Reviewed. Deze rubriek zal je dus op de hoogte brengen over al het nieuws omtrent de games die we al geringe tijd spelen.
Een tweede rubriek zit al een tijd in ons hoofd maar we konden geen pakkende titel vinden, maar bij deze dus introduceren wij ook de nieuwe rubriek Appic. Dit gaat de meest handige Apps bespreken die je tijdens het gamen kan gebruiken of gewoon als je je dagelijkse toiletronde houdt op het werk.

Alvast veel leesplezier we hopen je komende tijd weer op onze site terug te zien 🙂

LAN zullen wij leven!

Het is nu al ruim 10 jaar geleden dat FRUIT de eerste lichtstralen van zijn LCD scherm zag en dat gaan we dit jaar goed vieren met 2 extra events en een nog dikkere aflevering van een nieuwe LAN @ Geervliet.
De LAN vind dit jaar plaats op vrijdag 12 juni vanaf 12:00 en zal op zondag 14 juni rond 14:00 weer het licht aandoen.

Compo GameMasterZ

Omdat Nazbuu ook al een dagje ouder wordt (dit jaar 30) laat hij meer dingen aan het initiatief van anderen over en dat levert leuke resultaten op, zo hebben we vanaf nu tijdens een LAN, Compo GameMasterz in het leven geroepen. Dit zijn 2 of meerdere leden (minimaal 1 Core lid) die verantwoordelijk zijn voor de opzet en regels tijdens een compo tevens ook het monitoren van het naleven van deze regels door iedereen die hier aan mee doet.

World of Tanks

We bedankten de CoD compo voor alle leuke jaren die we gehad hebben hier mee, maar het animo voor een FPS compo is zeer matig laatste jaren en om meer diversiteit aan games te bieden schrappen we de CoD compo en doen we naast de LoL compo een andere compo er bij, dit jaar als Try-Out: World of Tanks

WoT is naast LoL toch wel het meest gespeelde competitieve spel dat FRUIT kent maar ook in de rest van de wereld doet WoT het uitstekend onder de gamers. Niet gek dus dat Soldier en Viddian de koppen bij elkaar steken om voor iedereen een leuke Tier 5 compo samen te stellen. Wil je dus meedoen maar heb je het spel niet of lang niet meer gespeeld? installeer hem vandaag nog want een paar Tier 5 tanks is ruim te halen voor 12 juni!
Regels verschijnen binnenkort.

League of Legends

De LoL compo is uiteraard ook weer van de partij…zonder LoL geen LAN letterlijk en figuurlijk.
De compo van vorig jaar door Nazbuu was goed bevallen en dat heeft de creativiteit bij Scyllus aangewakkerd en in samenwerking met Jokeman zijn ze tot een leuke compo gekomen die binnenkort te zien is op de desbetreffende locatie, dit en meer houden we je in de loop van de tijd tot aan de LAN van op de hoogte.

Aanmelden

Meld je vandaag nog aan tot onze LAN, prijs is dit jaar €20,- en voor die €5,- meer kun je dus dit jaar ook meer verwachten zoals leukere prijzen, betere porno, een vette bek op vrijdag avond en zaterdag ochtend een leuke verrassing in bed.

 

Archi’s Christmas gamers Poëm

Weet u nog? Het gedicht van vorig jaar?

Zomaar, uit het niets een eindejaars gebaar.

Het ragen is zeldzaam, sporadisch en politiek correct.

Wanneer je nu gepwnd wordt zeggen we gewoon “get rekt”

Na een loss, netjes en wel “GG”.

Win je met 47 – 2? : “WP Easy”

9 jaar al,  bestaat Fruit

En dit jaar op Gamescom, gingen we gewoon door het geluid.

Dat toelichtend, wel te verstaan.

Met mach 3 door Duitsland, op de autobahn.

Want met de snelheid die shiv reed naar keulen.

Zo snel gaan ook de dagen voorbij voor zoveulen.

Tweeduizend-vijftien. Wat lijkt het toch lang geleden.

Dat wij in korte broek op zolder bezig waren met lego stenen.

Dat wil nog niet zeggen dat ik niet blijf.

We worden misschien minder scherp en een beetje stijf.

Maar iedereen kan nog het licht zien.

Kijk maar naar J0keman, had met kerstdiner, ineens een wijf.

Mogen deze maanden, voor sommige een doorbraak maken.

Het slagen van school of met de Kawasaki een Donut maken.

Sommige Fruiters, moeten het tij nog zien te keren.

Maar daar is 2015 voor, een nieuw jaar om te leren.

Het gaat jullie goed, dat hoop ik te creëren.

Is het al zo laat?, Tijd om een boterhammetje te smeren.

 

Het gaat jullie goed, dat hoop ik te brengen met deze kerstgedachte.

Volgend jaar weer op Gamescom en 5 randy’s op ARAM te verkrachten.

 

 

WTF Speel Jij? – Destiny

Even om te beginnen een dikke foei voor mij omdat Destiny een console game is….voorlopig. Dit ‘voorlopig’ is een uitgangspunt gebaseerd op volgende feiten: Activision zit aan het roer en die doen alles om een extra centje in de kas te krijgen, het is een MMO/RPG/FPS en alleen die eerste is al reden genoeg om er ook een pc game van te maken, de game heeft veel weg van Borderlands en die kwam later ook uit op de pc en scoort nog steeds goed daar. Dus al met al hoeven de pure-pc-gamers wellicht niet lang te wachten, tijd zal het leren.

Destiny

Destiny – een game uit velen.

Destiny is het nieuwe kindje van Activision en Bungie (ook wel ActiBungie *TM* genoemd) want dit is echt een kindje van de twee toppers uit de game wereld de bedenkers van Call of Duty die samenwerking zoeken met de bedenkers van Halo het kan haast niet mooier. Destiny is dankzij deze meesterbreinen een game die het beste uit diverse games heeft gehaald en dat samen heeft geprakt…en het werkt nog ook! Tijdens mijn (nu al lange) speeluren ben ik het volgende tegengekomen wat mij bekend voorkwam uit games die wij gespeeld hebben of nog steeds spelen.

Call of Duty

Uiteraard kan dit niet missen aan een game gemaakt door o.a. Activision, maar dan doel ik niet op het shooter gedeelte. Juist het perk en upgrade gedeelte haal ik hier uit op, naarmate je namelijk wapens gebruikt (uncommon en hoger) krijgen ze attachments zoals red-dot sight, extra damage enz.

Halo

Zet een Halo fan op een stoel met een controller in zijn hand en zeg niet wat hij gaat spelen, en totdat hij de eerste vijand tegenkomt zal hij zweren dat het een Halo game is. Alles voelt en stuurt zoals Halo, het richten, schieten, reloaden, het gebruik van jet-packs en zelfs je powers die zich bij activering naar Third Person view schakelen voelt als de assassinations uit Reach. De Multiplayer evenmin en dat kan ook niet anders want Halo was immers de grondlegger voor de PvP FPS op de console.

Borderlands

Dit was een game die RPG/FPS op de kaart heeft gezet en een eerste serieuze stap heeft gezet naar het MMO gedeelte erbij. Maar borderlands laat vooral zijn invloeden zien aan het co-op aspect en de typen powers die je kan gebruiken naarmate je levelt. Ook het bountyboard systeem komt aardig overeen met Borderlands maar heeft wel leentjebuur gedaan bij het Challenge systeem van Halo Reach.

World of Warcraft

Misschien niet de eerste MMO maar wel de bekendste MMO die er is en dus heel het MMO gedeelte zoals de social zone, de gear en alle typen daarvan, de emotes en alles komt hier wel zo’n beetje vandaan. Ook de 3 tot 16 uur durende frustrerende Raids zijn afgeleid van een MMO als World of Warcraft.

Diablo

Zal je denken ‘hebbie em weer met z’n Diablo’ maar dat is niet omdat ik een die-hard fan ben van Diablo (dat valt echt reuze mee) maar dat is meer omdat Diablo gewoon een begrip is in de game wereld, een grondlegger van een enorm scala aan games die hier door geïnspireerd zijn en dus ook in Destiny zie je hier invloeden van terug en dat is met name het end-level gedeelte. De replay’s in hardere modes en uiteindelijk een ‘nightmare’ mode te unlocken waarbij zich nieuwe typen vijanden laten zien die je niet eerder in de game bent tegengekomen.

Starcraft II

Om het lijstje Blizzard compleet te maken gooien we er ook nog een Starcraft II bij, dit is te zien aan de opvallend korte Story-Line welke natuurlijk verder niet tegenvalt maar na level 20 ben je klaar, en als je je een beetje ingelezen hebt over Destiny weet je dat je nu pas eigenlijk door de tutorial heen bent. En dat was Wings of Liberty ook wel een beetje, alhoewel de Campaign van deze game wel volledig was kwamen er nog 2 net zo interessante Campaigns bij in de vorm van DLC. Ik durf er op te wedden dat dit met Destiny ook gebeurd, de spelers opgeilen tot level 20 en ze nog even gaar laten sudderen tot de eerste DLC en Expansions uitkomen (welke naar verluid gratis worden aangeboden t.z.t.)

Warframe

Hoewel Warframe een erg jonge game is, is het wel een game met een vrij unieke mission interface. Ook in Destiny bepaal je vanuit een schip dat in Orbit hangt waar je heengaat, en de Story Line is een missie gebaseerde game-play dus dat wilt zeggen als je de missie voltooid hebt dan ga je weer terug naar Orbit. Maar geen zorgen, als je voor de Patrol variant kiest kan je heel de map spelen van die planeet en op veel meer plaatsen komen waar je soms niet eens wilt komen als je nog laag level bent.

Brink

Wie had dat gedacht dat de meest gefaalde game ever hier invloeden heeft die we herkennen, ik doel hierbij dan eigenlijk op de sterkste eigenschap van heel Brink namelijk het character customization gedeelte dat echt haarfijn was uitgewerkt in Brink en dus ook in Destiny.

Wellicht zal je zelf ook nog wat games kunnen opnoemen die je gespeeld hebt maar dit zijn de opvallendste al in de eerste 10 levels die je speelt, maar wat is nu dan een typisch Destiny feature vraag je je af? Uiteraard naast dat de game echt een eigen game is en in de storyline niets heeft geleend uit andere games zit er een heel eigentijds end-level systeem in als het gaat om end-level gear. Eerder las je al dat level 20 het matje is, maar vanaf dan begint het pas, je gaat vijanden tegenkomen die je niet eerder gezien hebt en je gaat Gear vinden met stats waar die je nog niet eerder bent tegengekomen. 1 van die Stats is de ‘Light’ stat en dit bepaald tot hoever jij na level 20 verder kan (max. is 30) dus eigenlijk een soort overklok systeem. En in plaats dat je je helemaal suf hoeft te grinden aan glimmer (credits) kan je vanaf level 20 ook Marks winnen door PvP matches te doen of door Raids/ Strike missies te doen.

Player vs. Player

Het PvP gedeelte is ook best goed uitgewerkt, zodra je hier aan deelneemt is van iedereen de Gear gelijkwaardig aan elkaar en gaat een level 20 net zo hard down als een level 4. En als tip geef ik je mee, begin hier echt pas aan als je level 4 bent want je powers neem je wel mee tijdens PvP en op level 4 unlock je pas je ‘ulti’.

Voor ieder die echt niet kan wachten doe net als Drgn en pluk een Xbox 360 van Marktplaats af zodat je mee kunt doen, en als je hem al speelt op de Xbox 360 stuur me gerust een berichtje!