WTF Speel Jij? – Hitman Absolution

Daar waar de firstlook beurs 2012 mij een warm gevoel van binnen gaf over de vele boothbabes, moet ik zeggen dat Hitman: Absolution een aardige aanvulling had op mijn hormonen.

De game die uiteraard in November verschenen is, is wat beperkt.

Je hebt ontelbare mogelijkheden om je “hit” te kunnen vermoorden, maar het blijft een “been there, done that” verhaal.

Al met al, heb ik verdere previews bekeken en ook op de beurs een kleine 5 minuutjes mogen ruiken aan deze bijbels-grafische game. Want zoiets heb ik werkelijk waar nog nooit gezien. de mensen, de drukte, de winkeltjes op straat en de details zijn tot in de puntjes verzorgd. Er zit echter wel een ‘O-ja!?’ factor in. Want om nou in de Chinese koopgoot een Random dude af te maken, terwijl vervolgens de politie 65 nieuwe slachtoffers maakt, omdat ze jou daarna zo graag willen hebben, gaat iets te ver.

Deze game gaat echter wel op het aanschaflijstje, zodra deze in de discount gaat. Want als de regering zegt, dat het crisis is. Doe ik daar gewoon aan mee.

 

Hitman: Absolution

 

Leave a Reply