Uit in Spijkecity

IMG-20130811-WA0009
vlnr: TheKillerBee, Th3BlackShadow, The Nazbuu, Legend, KvN?!, Archi, Drgn, Jokeman foto door: Viddian

Als je met 11 mannen die elkaar niet allemaal zo goed kennen en sommige juist weer heel erg goed dan heb je kans dat er mensen zichzelf afzonderen of afgezonderd worden…tijd om het ijs te breken dacht The Nazbuu.

Gezellig om 2 weken voor Gamescom gezellig met elkaar een biertje te drinken in de lokale kroeg van Spijkecity (Spijkenisse) de V34. We kennen elkaar van het gamen en LANnen uiteraard maar echt veel gesproken hebben we niet met elkaar, gelukkig zat de stemming er goed in en heeft iedereen zich kostelijk vermaakt…zelfs zo kostelijk dat sommige de volgende dag nog steeds pijn in hun buik hadden van het lachen. Helaas konden FREAK! en Shiveling er niet bij zijn maar dat hebben ze tijdens Gamescom zeker goed gemaakt.

Na dit gezellig avondje uit zijn we lekker brak in het Rivièra zwembad wezen zwemmen waar KvN?! bijna verkering had met een 12 jarig meisje maar na veel twijfels toch niet doorgezet, hier kwam ons episch weekendje uit weer tot een einde kwam en de stemming voor Gamescom er nog beter inzat dan voorheen.

Hier de foto’s: