Gamescom 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

And we’re off!!

Eindelijk was het dan zover, afgelopen donderdag 18 augustus 2011 vertrokken The Nazbuu, FREAK!, Viddian, Th3BlackShadow en TheKillerBee naar de Gamescom te Keulen, Duitsland. We hadden deze dag enkel voor reis en aankomst in het hotel gepland, het hotel zelf lag prima in het midden van de stad dus barretjes en eettentjes genoeg in de buurt om vervolgens weer kruipend naar het hotel te gaan.
Erg laat hadden we het echter niet gemaakt want het plan was vroeg op te staan om bij de opening van de Gamescom te kunnen zijn de volgende dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 1.

Het was 9:00 toen we aankwamen bij de Gamescom om er vervolgens achter te komen dat het feest pas echt om 10:00 begon, gelukkig stonden we redelijk vooraan in de intussen opééngehoopte menigte zwetende pubers. Om 10:00 werd het startschot gegeven en het was Love Parade all over again, een geduw en getrek van jewelste je moest dan ook heel erg uitkijken dat je niet omviel want je werd echt onder de voet gelopen zonder pardon. Dit zag The Nazbuu als zijn ultieme kans om een paar duitsers een paar flinke doodstrappen te geven, helaas bleef de puntenteller op 5 duitsers staan toen het geduw omsloeg in rennen richting de populairste games.
F.R.U.I.T. had zijn eigen agenda aan te bezoeken games, helaas zijn we niet overal aan toegekomen wegens te lange wachtrijen (sommige wel 6 uur).

Dit zijn de games die bezocht en ook gespeeld zijn op Dag 1:
(klik om de beoordeling te lezen en filmpjes + foto’s te bekijken)

League of Legends: Dominion *HOT*
End of Nations
Star Trek: Infinite Space
FireFall *HOT*
Mass Effect 3
Starcraft II: Heart of the Swarm *HOT*
Forza 4

Dag 2.

Dit keer besloten we toch maar iets later van het hotel af te gaan wegens het geduw, eenmaal om 10:00 aangekomen bij de Gamescom zagen we al dat er al meer mensen waren als de dag ervoor. Sommige zalen waren al zelfs zo druk dat je in de rij stond om naar de volgende zaal te kunnen, dat mocht niet de pret bederven dus heeft ieder zijn game uitgezocht en is daarvoor in de rij gaan staan. Nogmaals ons excuus dat games als Diablo III, Battlefield 3 en Modern Warfare 3 er niet bij staan, dit waren wachtrijen van minimaal 4 uur en dat vonden we echt zonde van de tijd.

Dit zijn de games die bezocht en ook gespeeld zijn op Dag 2:
(klik om de beoordeling te lezen en filmpjes + foto’s te bekijken)

Silent Hill: Downpour
Deus Ex: Human Revolution
Sonic: Generations
Halo Anniversary: Combat Evolved *HOT*
Anno 2070 *HOT*
Spiderman: Shattered Dimensions
Jagged Alliance: Back in Action
World of Tanks *HOT*
Metal Gear Solid: HD Collection

Ten slotte willen wij jullie bedanken voor het lezen van dit verslag we hopen dat jullie het net zo leuk vonden als dat wij dat hadden toen we het maakten.
Er zijn uiteraard nog veel meer foto’s gemaakt klik hier voor de rest.

FRUIT gaat volgend jaar weer naar de Gamescom te Keulen, Duitsland. Wil je dit ook een keer meemaken meldt je vast aan bij The Nazbuu via het contact formulier en hij houdt je in de loop van dit en volgend jaar op de hoogte met de stand van zaken.

Gegroet aan allen!

The Nazbuu, Viddian, FREAK!, TheKillerBee en Th3BlackShadow

2 thoughts on “Gamescom 2011

Comments are closed.