Gamescom 2012

De gekte slaat weer toe!

Een nieuw jaar een nieuwe Gamescom, een hoop bekende en onbekende titels, veel foto’s en filmpjes, cosplay, een nieuwe Gamescom ABC met alle titels aanwezig op de gehele beurs van 2012 en last but not least een overvloed aan de meest lekkerste boothbabes die je je maar kan wensen. Met blaren op de voeten, pijn in rug en benen, een lege portemonnee en een bierbuik presenteren de heren van FRUIT hierbij een nieuwe review van de Gamescom te Koelnmesse 2012.

….enjoy!

Dag 1.

Er is weer een jaar voorbij en FRUIT stond al weer enige tijd te trappelen om richting Keulen te rijden om daar weer in de snikkende hitte en ellelange rijen te staan.
Te wachten om de vetste games alvast te spelen die binnen nu en een jaar uit zullen komen. The Nazbuu, Th3BlackShadow, Viddian en TheKillerBee hebben er met elkaar weer een topbeurs-bezoek van weten te maken ieder had zijn persoonlijke agenda met te bezoeken games. Uiteraard hebben we ook weer wat leuke nieuwe onbekende games gezien waar we zeer enthousiast door zijn geworden en niet alleen dankzij de knappe dames die voor de booth stonden. Call of Duty: Black Ops II bestond uit twee identieke booths maar tevergeefs was voor beide booths een wachttijd van minimaal vier uur, Medal of Honor: Warfighter een wachttijd van zes uur en World of Warcraft: Mistst of Pandaria drie uur. Voor games die The Nazbuu, Th3BlackShadow, Viddian als TheKillerBee niet (gaan) spelen erg demotiverend om hier een dagdeel aan te verliezen terwijl er zoveel meer te zien is.

Maar niet getreurd, hier de reviews van de hands-on games van dag 1:

Planetside 2   *HOT*

World of Warplanes   *HOT*

Navy Field II   *HOT*

Sacred: Citadel

Strike Suit Zero

Starcraft II: Heart of the Swarm (multiplayer)

Lord of the Rings Online: Riders of Rohan

 

Dag 2.

Na een succesvolle eerste dag en een goed idee te hebben van de gehele beurs was het tijd koppen met spijkers te slaan want als we grote namen willen zien dan zullen we die lange wachtrij toch echt moeten trotseren.
De wekker op zeven uur  s’morgens gezet zodat we voor negen uur op de beurs waren was helaas niet gelukt en kwamen we rond half tien aan. Na het vinden van de juiste zaal en booth mochten Viddian en The Nazbuu genieten van een kleine anderhalf uur wachttijd om de drie nieuwe titels van Capcom achter elkaar te kunnen spelen. TheKillerBee en Th3BlackShadow hadden hun zinnen gezet op Borderlands 2 en hadden geluk met een wachttijd van één uur. De grote tegenvaller was de wachttijd van de Capcom presentatie die maarliefst drie uur duurde…helaas wat minder reviews dit keer maar zeker geen tegenvallers voor ons.

Hier de reviews van de hands-on games van dag 2:

Borderlands 2   *HOT*

Resident Evil 6

Devil May Cry

Lost Planet 3

End of Nations (Re-review)   *HOT*

Tot slot willen wij jullie bedanken voor jullie aandacht, er zit altijd een hoop werk in reviews. Het motiveerd ons dat dit gelezen en gedeeld wordt met elkaar.
Er zijn nog talloze andere foto’s en filmpjes gemaakt die verder geen toevoeging hebben op onze review maar zijn uiteraard in onze Photo’s en Video’s afdeling te bezoeken, zeker het bekijken waard.

FRUIT gaat volgend jaar weer naar de Gamescom te Keulen, Duitsland. Ben je 18+ en wil je dit ook een keer meemaken meldt je vast aan bij The Nazbuu via het contact formulier en hij houdt je in de loop van dit en volgend jaar op de hoogte met de stand van zaken.

Gegroet aan allen!

The Nazbuu, Viddian, TheKillerBee en Th3BlackShadow

Leave a Reply