Het LoL Team

IMG-20130825-WA0041
vlnr: Joposaurus 1, Joposaurus 2, Archi, Joposaurus 3, Joposaurus 4, Legend, KvN?!, Jokeman, Joposaurus Rex, Joposaurus 5, Shiveling

Door het geluid!……….en daar voorbij!!

Een initiatief van The Nazbuu die vond dat er meer uit League of Legends te halen was dan alleen maar een tussentijds potje LoL te doen.
Mailtje rondgestuurd wie er mee wilden doen met dit team om uiteindelijk op Gamescom 2013 met elkaar LoL te spelen tot ze erbij neervallen…

De reacties waren direct positief, oorspronkelijk bestond het uit: Archi, KvN?!, Shiveling, Jokeman en Smiley. Waardoor later Smiley afhaakte en Legend voor in de plaats kwam.
De bedoeling was wekelijks met elkaar als team minimaal 1 potje LoL te doen met vaste rollen.

Jokeman Support
Archi Mid
Shiveling Tank
KvN?! Jungle
Legend Carry

De bedoeling was goed, de motivatie en wil waren aanwezig, echter was het de tijd vrij maken om met elkaar een potje LoL te spelen een probleem.
Daar kwam bij kijken dat ALS er gespeeld werd samen dan lag het Rage gehalte wel zo hoog dat het even fout leek te gaan onderling. Daarom kwam Archi met het idee een heuse Rage pot te maken, waarbij een Rage opmerking naar elkaar € 0,50 ging kosten en € 10,- per Rage Quit.
Met als grootste donateur KvN?! die op de cruciale momenten even vergat dat een Rage Quit je duur komt te staan.

IMG-20130825-WA0117
foto door: Archi

Het moment was daar….

IMG-20130825-WA0019 DSCF0207 IMG-20130825-WA0014
foto’s door: KvN?!

Na maandenlang gespeeld te hebben maar niet met elkaar konden ze eindelijk op Gamescom in de rij gaan staan om er vervolgens achter te komen dat het op de stand alleen maar om een potje ARAM (All Random All Mid) ging…

Niet totaal gefaald was het wel een ARAM waarbij je wel je eigen champion kon kiezen, de opstelling als volgt:

Jokeman Blitzcrank Blitzcrank Premade 1
Archi Ziggs Akali Premade 1
Shiveling Caitlyn VS. Gankplank Premade 2
KvN?! Vi Singed Premade 2
Legend Nidalee Teemo Randy

Gametijd: 15 minuten
Ace: 3-0 voor het LoL Team
Eindscore: 64-18 voor ons eigen League of Legends Team!!!!

Wat een marteling moet het voor die jongens zijn geweest om een volledig team van 5 man voor je of achter je te zien staan in dezelfde Clan T-Shirts en een enorme grote bek.
Waarschijnlijk gingen ze al met gebogen hoofden met ons LoL Team naar binnen omdat ze de eindstand al konden raden, en dan had je als klap op de vuurpijl ook nog eens 1,5 uur in de rij gestaan om aan levende lijve te ondervinden dat na 5 minuten al bekend is wie er gaat winnen maar omdat een zooitje ongeregeld aan de andere kant van de tafel lachend en tierend “nicht stoppen, weiterspielen” zit te roepen het nog 10 minuten langer weet uit stellen. The Nazbuu die Duitsers niet als zijn beste vrienden beschouwd moest een traantje van trots wegpinken toen de mannen terugkwamen met dit verhaal.

De prijs was dit jaar wat anders, een stressballetje (toepasselijk) in de vorm van een Bom van Ziggs en maar liefst 2 skins + Champions als je deze nog niet had. De skins zijn gebonden aan je Gamescom entreekaartje dit jaar dus we hebben er maximaal 6 te verloten nog. Hoe deze te krijgen zijn lees je bij onze prijsvraag!!Na deze beleving zijn de mannen de beurs opgegaan met ieder zijn eigen agenda aan te bezoeken games en dames…

IMG-20130825-WA0111
foto door: Random Riotmedewerker

Op de vooravond van Gamescom voor het LoL Team zijn onze helden nog een nachtje door het geluid gegaan….bekijk hieronder wat er van gekomen is.

One thought on “Het LoL Team

Comments are closed.