LoL Compo Regels

(Alleen lvl. 30 accounts toegestaan)

Competitie:

Dit jaar is er weer een solo League of Luhrduhr competitie. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er 4-5 rondes worden gespeeld. Iedere ronde zal er met behulp van “RNG” een nieuw team worden gemaakt, met een daarbij behorende teamleider. Na deze selectie ga je in het Teamspeak kanaal zitten van je team.

Na ieder gespeeld potje geven de teamleiders aan welk team gewonnen heeft en worden de punten uitgedeeld, hierna is even pauze en worden de teams opnieuw gemaakt voor de volgende ronde. Dit jaar kunnen er alleen punten verdiend worden met het spelen van matches.

Er worden 4-5* rondes gespeeld met 30min pauze:

  1. Howling Abys of Summoners Rift
  2. Howling Abys of Summoners Rift
  3. Howling Abys of Summoners Rift
  4. *Howling Abys of Summoners Rift
  5. De “Top 2” creëert zijn eigen team uit de “Top 10” (Overzicht behaalde punten), team wordt gecreëerd door pispoten. Bij een gelijkspel in de top (Meer dan 2 spelers in de Top 2), Wordt er met d.m.v. dobbelen een teamleider gekozen voor ronde 5.
  6. Alleen bij gedeelde plekken na ronde 5. Een laatste game wordt er gespeeld op Howling Abys, beide Top-spelers kunnen hun voorkeur geven in een 5v5 of 1v1 Howling Abys, m.b.v. “RNG” wordt er hieruit een keuze gemaakt. Bij een 1v1 gaan we voor de first kill (tenzij er unaniem overeen wordt gekomen om de regels aan te passen). Bij een 5v5 wordt er om de beurten een speler gekozen uit de Top 10 van spelronde 5. De winnaar van deze laatste ronde, mag zich de LoL-compo-official-winnaar 2022 noemen.

*onder voorbehoudt, ligt aan de aanmeldingen.
** Teams worden via een random generator gemaakt. Deze “RNG” bepaald ook of je Howling of Summoners speelt.

De Spelleider & Team Leiders

Bij elk team zal er een leider worden aangewezen die zal communiceren tussen de gamemasters en de teamleden, deze is verantwoordelijk voor de opzet van de match.

Spel Verloop

Aan het begin van elke ronde worden er random teams gemaakt, je kunt niet je tegenstanders en team kiezen. Elke nieuwe ronde begint pas als iedereen klaar is. Als jouw team wint krijgt iedere speler 1 punt de verliezer krijgt niks. De volgende soort matches kunnen er zijn:

2v2 – Howling Abys:

Bij een 2v2 match wordt er Draft pick gespeeld, ieder team band 3 champs en daarna wordt er om de beurt een champ gekozen.

3v3 – Howlings Abys:

Bij een 3v3 match wordt er Draft pick gespeeld, ieder team band 3 champs en daarna wordt er om de beurt een champ gekozen.

5v5 – Summoners Rift

Bij een 5v5 match wordt er Draft pick gespeeld, ieder team band 5 champs en daarna wordt er om de beurt een champ gekozen.

In Geval Van Twijfel

Omdat de gamemasters ook meedoen aan de compo kunnen zij niet altijd onafhankelijk een beslissing maken bij conflicten in dit geval zal Nazbuu het eindwoord hebben.

Prijzen

Je kunt met de volgende dingen in de prijzen vallen.

  • Alle games gewonnen.
  • 1-3 plaats.
  • Laatste plaats

Bij een gelijkspel op de laatste plaats, krijgt de meest wanhopige man of vrouw de prijs. Gamemaster (Nazbuu) bepaald.