Gamescom 2016

FRUIT is terug van weggeweest.

Na een jaartje overgeslagen te hebben komen we weer met een geheel nieuw report over de Gamescom van 2016. Dit keer met een aantal nieuwe reporters erbij en helaas een paar afvallers die er hopelijk volgend jaar weer bij zijn want man man we hebben weer tot op het bot genoten met elkaar.

Aankomst Bier
 vlnr: Gr1mr3m1nd3r, The Nazbuu, D3adstyle, Sylleas, TheKillerBee, Th3BlackShadow, Bolletjepretvet, Bambo en Timberwolf. Foto door: Bar bediende.

Dag 1: Aankomst.

De heenreis verliep lekker iedereen wist het goed te vinden en we daarom dan ook al snel aan ons eerste van vele biertjes die nog komen gaan. In de avond hadden we al weer dikke pret na lekker gegeten te hebben bij de Hamburger specialist zijn we gestrand bij ‘De Arcadehall’ geen idee eigenlijk hoe die tent heet maar het bier was goed te betalen en zeg nou zelf…wie wil er nou niet dronken Airhockey spelen?

En dronken werden een paar mannen, The Nazbuu was moe van al het geregel en zorgen om niets eigenlijk en ging redelijk vroeg naar bed, een handjevol anderen waaronder Bambo, Gr1m en Bolletjepretvet bleven achter om lekker die geluidsbarrière aan te tikken.

 

Dag 2: Gamescom dag 1.

Het wakker worden en opstaan ging voor een aantal moeizaam en dat was ook niet zo heel gek als je om 03:00 in je hotelkamer pas aankomt en om 06:30 aan het ontbijt verwacht wordt. Een bak uiterst gore koffie deed een hoop wonderen en de mannen waren op weg naar Gamescom. De strikte beveiliging waar voor gewaarschuwd was viel enorm mee helaas moesten de mannen nog 2 uur wachten voordat zij echt naar binnen mochten….vooral Gr1m vond het wel erg lang duren allemaal.

Niet getreurd want de eerste indrukken op de gezichten van Bambo, Gr1m en Sylleas toen ze in de immense hall binnenkwamen van hall 9 was ook onbetaalbaar. Leuk te zien want ook ik liep er een paar jaar geleden net zo bij…en nog stiekem wel een beetje.

We hebben even de groep opgesplitst een paar wilden zich nog even verder vergapen en een paar hadden een strikt agenda waar ze heen wilden. Uiteindelijk kwamen we met z’n allen uit bij Dreadnought die nieuwste aanwinst binnen FRUIT (lees de Dreadnought review).

Dreadnought
vlnr: Th3BlackShadow, TheKillerBee, Bolletjepretvet, Bambo, The Nazbuu, Sylleas, D3adstyle, Gr1mR3m1nd3r en Timberwolf. Foto door: Random beursbezoeker.

In de avond kwamen: Jokeman, Dremodinho, Legend en KvN?! aan en die zijn nog eens extra hard door het geluid gegaan met een aantal, de volgende dag 07:00 aan het ontbijt? Faka met jou gast kreeg ik te horen dus so be it.

Dag 3: Gamescom dag 2.

De morgen stond, de vogeltjes floten en de helft van FRUIT was naar de kloten. Gelukkig had ‘Moeder Overste’ Nazbuu wel naar z’n lijf geluisterd en zat gewoon beneden aan het ontbijt met Killerbee, BlackShadow, Timber en D3ad. Op naar Gamescom….op naar Overwatch!!

Overwatch
Foto door: The Nazbuu

Een mega leuk potje waarover te lezen is in onze Overwatch review. Ondertussen was de rest van FRUIT wakker aan de appjes te lezen alleen Joke had het zwaar en daardoor liep de rest vertraging op. Rond 11:00 kreeg ik een app met een foto van een trotse Dremodinho dat ze niet in de rij hoefden te staan voor de ingang zoals wij. Alleen wij hadden al wel 3 games gedaan en 2 biertjes en zij werden alleen maar gedemotiveerd van de ellenlange rijen. Helaas was de reden waarom het LoL team mee kwam naar Gamescom al weg, Worms had na donderdag z’n spullen al weer ingepakt…wel hebben ze een potje League of Legends kunnen doen en dat was een totaal onverwachte verassing.

Halo
vlnr: ja jezus zoek het ff lekker uit met je vlnr! Foto door: Random beursbezoeker 2

In de avond kwam laatkomer Shiveling die zijn maatjes niet in de steek wilde laten, hij moest wel heel graag naar dat zwembad willen…

De avond ging voorspoedig met een overbetaald restaurant met slechte service maar met goddelijke steaks leek alles te zijn zoals het moest, we hebben nog heerlijk gezeten en gedronken en gedronken bij ‘De Arcadehall’ waarbij Shiv de halve tent afbrak nadat wij Break Stuff van Limb Bizkit hadden aangevraagd en Bolletje zijn jumpstyle skills liet zien. We hebben genoten en besloten dit zolang te blijven doen als dat we nog kunnen en die belofte houden we ons aan. Want ook al wordt gamen niet meer zoals vroeger het is toch iets wat ons met z’n allen blijft verbinden…