Call of Duty: Ghosts

EINDELIJK! na 2 jaar jullie moeten te hebben teleurgesteld geen review van een Call of Duty titel te hebben kunnen geven presenteren wij met gepaste trots eindelijk een review van de nieuwste en hoogst waarschijnlijk ook de meeste interessantste CoD titel sinds Call of Duty 4: Modern Warfare.

Call Of Duty: Ghosts Multiplayer Hands-on World Premiere @ Gamescom 2013

Een enorme booth dit keer, dus er is zeker geluisterd naar voorgaande jaren waarin je rustig 6 tot 8 uur in de rij stond voor een CoD titel, deze rij duurde nog geen 2 uur en voor de fans was dit zeker goed te doen.
FREAK!, Drgn, Archi en KvN?! hebben dit getrotseerd en zonder spijt! Het was een ware attractie eenmaal binnen de wanden van de reusachtige muren van de Activision Booth eerst wat Making Off filmpjes en uiteindelijk een PC, Xbox en PS Hands-On. Onze mannen speelden uiteraard de PC versie Multiplayer met in het bijzonder de Crancked mode, een nieuwe mode waarin je dus binnen 30 seconden een kill moet halen anders ben je er zelf geweest. Erg vernieuwend dus en maakt het zeker een stuk sneller voor de spelers. De graphics hebben ze ook eindelijk aangepakt en na jaren wachten kunnen we ook eindelijk muren e.d. kapot knallen waardoor Campen en Sneak Attacks wat lastiger worden. Waarschijnlijk is er dus toch nog hoop voor deze franchise en zal het wat CoD veteranen terug naar de game brengen.

Gamer

Cijfer

FREAK! 9
Drgn 9
Archi 8
KvN?! 8
Gemiddeld cijfer 8,5

Ups

+ Crancked mode
+ Verbeterde graphics
+ Collateral Damage
+ Nieuwere Gameplay

Downers

– Je moet het weer aandurven vertrouwen te geven aan deze game

Platforms: PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii-U