Overwatch

Nu is Overwatch al een poosje uit en veel mensen spelen het al, dit was al dik overduidelijk op Gamescom. Maar nog veel mensen zitten in die twijfel zone en ook een aantal uit FRUIT behoren tot die groep. Tijd om dit te trotseren dachten we, zaterdag extreem vroeg op om zo als de bliksem Hall 7 te bereiken waar de enorme Overwatch booth stond van Blizzard. Dik gelukt maar moest alsnog een goed half uur wachten helaas. FREAK! was een thuisblijver dit jaar maar had gelukkig even de tijd genomen om over de Whatsapp een aantal verschillende classes uit te leggen zodat we ons team zo goed mogelijk konden afstemmen op elkaar.

De heren uit FRUIT: The Nazbuu, TheKillerBee, Th3BlackShadow, D3adstyle en Timberwolf konden gelukkig met z’n allen in hetzelfde team en dit wierp ook mede dankzij het advies van FREAK! in de defence rond zijn vruchten af, geen van ons het spel ooit gespeeld tegen een aantal doorgewinterde veteranen wisten de vijand met veel inspanning op afstand te houden. Helaas werden we tijdens het offensief al dik gebase-raped en wisten pas na enkele minuten tegenstand te bieden, had de game 5 minuten langer geduurd hadden we gewonnen.

Ons advies voor de twijfelaars onder ons luidt dus als volgt:

Koop de game speel em plat want hij is te gek, je kan het zo competitief spelen als je zelf wilt. De potjes zijn vrij kort en lukt het met je eerst gekozen Hero niet dan kies je bij Death een andere zo vaak je maar wilt.

Gamer

Cijfer

The Nazbuu 9
TheKillerBee 7
Th3BlackShadow 8
Timberwolf 8,5
D3adstyle 8
Gemiddeld Cijfer 8,1

Ups

+ Heroes switchen na een death
+ Korte potjes
+ Leuke uitgedachte heroes
+ Mooi gemaakt
+ Speelbaar op meerdere platforms

Downers

– Hoe competitief ga je dit spelen? laat je jezelf makkelijk verleiden tot frustratie of weet je het luchtig te houden?

Platforms

Release date

Pc (windows) Al uit
Playstation 4
Xbox One