Gamescom 2014: de reden om te gaan

gamescom-2014-599x126

FRUIT gaat met een grote groep dit jaar naar Gamescom, uiteraard word dit heel erg gezellig onderling maar ieder heeft toch ook een beetje zijn eigen beweegredenen om 3 uur te reizen, ongeveer €300,- te betalen en dan nog eens minimaal 1 uur per game in de rij te gaan staan. Tijdens het opwarm weekend heeft The Nazbuu in het bubbelbad het balletje opgegooid….“Waarom ga jij nou naar Gamescom?”

Is it I:

“Ik moest van jou!! nee ongein natuurlijk, ik ga echt voor de gezelligheid mijn vriendin (huppelkutje) is vorig jaar mee geweest naar Firstlook waar ze het naar haar zin heeft gehad dus ik wilde het ook wel eens meemaken”.

Huppelkutje:

“Ik ga ook mee voor de gezelligheid en ik wil heel graag verkleed als Nidalee uit League of Legends, ik zal m’n vriend nog liever aan moeten kijken misschien dat het dan mag”.

TheKillerBee:

“De hoofdreden dat ik eigenlijk ga is de kans dat de derde uitbreiding van Starcraft II zich laat zien Legacy of the Void”.

StarCraft-2-Legacy-of-the-Void

Th3BlackShadow:

“Ik sluit me bij mijn broer aan, Legacy of the Void gaat echt de shit worden. Als het echt zo is dat hiermee Starcraft II wordt afgesloten kan je op een nog epischere campaign rekenen”.

D3adStyle:

“Voor de games natuurlijk duh, maar ik wil World of Tanks ook wel even een bezoekje brengen”.

Legend:

“Voor mij is het gewoon een leuk weekend met z’n allen, ik heb geen idee welke games er komen daar ben ik te druk voor met school op het moment maar als we weer een potje League of Legends in de booth gaan doen daar sta ik vooraan”.

Bolletjepretvet:

“Gewoon gezellig met de clan naar een gamebeurs, ik ben er nog nooit naar één geweest dus dan moeten we het ook wel gelijk goed doen uiteraard”.

Drgn:

“Om een gezellig weekendje weg te gaan met m’n game maten, daarnaast zijn er zeker weer interessante titels als Destiny en The Division….en uiteraard Call of Duty: Advanced Warfare”.

Shiveling:

“Ik ben van plan met name de League of Legends area te bezoeken, ik vind het altijd wel leuk om naar die wedstrijden te kijken en uiteraard speel ik ook wel een potje mee als de rest het ziet zitten”.

Archi:

“Ik ga gewoon voor de gezelligheid, beetje League of Legends spelen slechte grappen maken en kijken wat er nog meer te doen is allemaal. Ik baal er wel van dat Jokeman en KvN niet meegaan, maar gelukkig Shiveling, Bolletjepretvet en Legend wel”.

Viddian:

Ik was te laat met het downloaden van de Open Beta van Destiny afgelopen weekend op Xbox Live dus dan maar een testrun tijdens Gamescom dit is echt een game waar ik al heel lang naar uitkijk”.

Timberwolf:

“Ik vind alles gaaf, ik hoop leuke nieuwe games te zien en te spelen maar met name het besloten feestje van Star Citizen (waar alleen founders mogen komen) kijk ik erg naar uit”.

The Nazbuu:

“Ik heb eigenlijk een heel druk schema deze tijd met name interviews met World of Tanks, War Thunder en Warframe maar ook foto’s en filmpjes maken om de thuisblijvers een goed beeld te geven hoe zo’n week gaat bij ons. Je zult het misschien overdreven veel werk vinden maar besef je wel dat mede hierdoor de Gamescom ploeg steeds groter wordt, eerst waren we met 4 man daarna met 10 en nu al met 13!”.

Leave a Reply