Kollom – Tribute to -=ID=- Clan

Meeste van jullie kennen allemaal -=ID=- Clan wel ofwel International Defenders.

Een Call of Duty only clan die zo’n 15 jaar geleden opgericht was en de dagen van Call of Duty 2 en Call of Duty 4: Modern Warfare als zijn gloriedagen telde. Dit is dus dezelfde clan waar zo’n 7 jaar geleden ik, Viddian, Jokeman, TheKillerBee en Th3BlackShadow bijwoonde op uitnodiging van -=ID=- Soldier om eens te ervaren wat het was om aan een LAN Party mee te doen.

22wy2 10if2
vlnr: Viddian, The Nazbuu, Th3BlackShadow, TheKillerBee vlnr: Th3BlackShadow, The Nazbuu, Viddian, Jokeman, TheKillerBee

Dit was dezelfde LAN waarop ik dacht…dat wil ik ook een eigen clan en LAN Party’s houden een heel weekend lang! Vanaf die tijd is het heel hard gegaan maar -=ID=- heeft altijd een grote rol gespeeld tijdens de jaarlijkse LAN, het is pas sinds een jaar dat FRUIT echt onafhankelijk een LAN party kan organiseren en dan nog is er altijd een groot deel van de zitplaatsen bezet door ID’ers.

langeervliet, groepsfoto-id-
vlnr: Dragonfly, ?, Sander, Dajoeka, ?, Buurman, Mhazer, Fennek, Zzandmann, Wishmaster, ?, Stefan, Soldier. Geervliet LAN 2008

-=ID=- is door de jaren heen altijd trouw geweest aan FRUIT, met nieuwe en terugkerende gezichten zijn ze erg meegegroeid met FRUIT, zelfs zo meegegroeid dat nu na al die jaren Wishmaster zijn eigen -=ID=- Clan toe heeft vertrouwd aan mij en de rest van het zooitje ongeregeld dat ik FRUIT Clan noem. Ik beloof je dat -=ID=- Clan in goede handen is en dat moet je ook geweten hebben toen je het aan me toevertrouwde wetende ook dat de leiding van -=ID=- een plek heeft gekregen tussen de leiding van FRUIT. Met het oog op de toekomst en een knipoog naar het verleden gaan we gezellig door en wetende dat dit nog maar het begin is van een leuke samenwerking, wat ik jullie allemaal wil meegeven is dat -=ID=- voor mij even belangrijk is geweest dan FRUIT want zonder -=ID=- was er simpelweg nooit een FRUIT Clan geweest. Ik heet daarom bij deze namens heel FRUIT de -=ID=- Clan van harte welkom jullie worden als vrienden in onze clan opgenomen en hoop dat jullie het leuk zullen hebben bij ons.

Leave a Reply