WTF Speel Jij? – Call of Duty: Ghosts

CODGGamers,

Nu is het even schrikken, om deze titel te zien. Want bij het zien van Call of Duty: Ghosts krijgen menig [FRUIT] leden hartfalen en bloeddruk stijgingen.

 

We gaan gewoon even van het positieve uit. De rage kolom komt een andere keer nog.

Call of Duty: Ghosts dus. Een 6 jaar oude engine die het voor elkaar krijgt, om toch een leuke gameplay op het monitortje te zetten. Het spel oogt sneller en de game modes die er bij zijn gekomen zoals: “Cranked” en “Blitz” zijn gewoon prima alternatieve voor “Headquarters Pro”. Al is het gemis (persoonlijk) groot.

De softcore gameplay is realistischer geworden. Echter, verschilt het niet veel meer met hardcore, daar waar je reeds 2 kogels nodig hebt van een assault in softcore, om je (dan al niet behaalde) killstreak te beeïndigen. Misschien is Activision vergeten dat het een spelletje blijft. Enfin: voor €45,- westerse EU, kan je prima vertoeven op de non-dedicated servers van Infinity Ward & co.

 

Archi is doende met de fruit website aan het promoten via deze game en ook om extra leden te recruiten. Ook daar is COD: Ghosts goed voor. Expanding the clan…

 

Cy@ the servers!

 

 

Leave a Reply