Gamescom 2014

DSCF0342
9 Radler, 1 Kölsch biertje en 1 Cola foto door: The Nazbuu

Da Sind Wie Wieder!

Voor de vierde keer gaat FRUIT Clan naar Gamescom in Keulen dit keer met een nog grotere groep en een extra dag erbij!
The Nazbuu, Viddian, TheKillerBee, Th3BlackShadow, Timberwolf, Drgn, D3adstyle, Is It I, Huppelkutje en Bolletjepretvet durfden de uitdaging aan om niet 3 maar 4 dagen Keulen te boeken waarvan er nu niet 2 maar 3 dagen Gamescom was.

Dag 1: Aankomst

Dit jaar met 3 jaar ervaring met de reis naar Keulen reisden we eerst naar een gezamenlijk afspreekpunt net buiten Venlo om vanaf daar onze reis naar het hotel in Keulen gezamenlijk te vervolgen…dit bleek echter moeilijker dan gedacht. Het afspreekpunt bleek zich namelijk niet langs de snelweg te begeven maar er nog best ver vanaf. Dit was een opgave te moeilijk voor de Tom Tom van Is It I waardoor hij en Huppelkutje de weg zelf zouden vinden naar het hotel. Drgn, Bolletje en D3ad hebben het wel gevonden en Nazbuu, Viddian, KillerBee en BlackShadow na enig omreizen ook. Timberwolf werd door zijn moeder naar Keulen gebracht aangezien dit voor hem maar een uur reizen was vanaf zijn huis.

Wonder boven wonder kwamen alle auto’s tegelijk aan en ging het inchecken dus best vlot. Zooi naar de kamers en weer door naar hetzelfde Biergarten als vorig jaar….alleen dan in de zeikregen.

Dag 2: Gamescom 2014

De dag begon al met een hoop gelach want onze gebroeders TheKillerBee en Th3BlackShadow hadden het spontane idee om verkleed te gaan als heuse Spartanen…

DSCF0390
De Spartanen met een fan foto door: The Nazbuu

De jongens kregen best wat bekijks en zijn zelfs gevraagd om een filmpje af te sluiten van Mercedes Benz, of deze beelden daadwerkelijk gebruikt gaan worden zie je dan binnenkort.

De uiterst teleurgestelde Huppelkutje kreeg niet op tijd haar French Maid Nidalee pakje binnen en kon dus niet verkleed gaan, Viddian die (net als de rest) in de veronderstelling was dat de jongens een grapje maakten toen ze tijdens het uitstapje in Spijkenisse bekend maakten dat ze ook verkleed gingen baalde er ook flink van dat hij niet aan deze ongein mee kon doen. De afspraak voor volgend jaar om allemaal als Spartaan verkleed te gaan….staat nog op losse poten want niet iedereen durft dit zomaar te doen uiteraard.

Tijdens onze verkenning door Gamescom hadden we om 13:00 afgesproken met Scyllus en een vriend van hem die jaarlijks zelfstandig naar de beurs gaan.

DSCF0358
Drgn en Scyllus in de rij voor Destiny foto door: The Nazbuu

Na een paar biertjes en een gezamenlijke speelsessie van de PvP Multiplayer van Destiny vervolgden ze hun eigen agenda weer, wellicht volgend jaar wel met de groep mee voor een dag wat natuurlijk super gezellig zal zijn.

Dag 3: Gamescom 2014 dag 2

Een drukke dag voor onze helden, niet alleen omdat we een overvol schema hadden met games die we wilden zien en spelen maar ook omdat we in de avond direct na Gamescom Timberwolf af moesten zetten bij een speciaal Founders Only event van Star Citizen. Hoe hij dit ervaren heeft kan je in zijn passievolle report lezen over deze prachtige game die voorlopig nog niet uit gaat komen maar wel heel veel mooie beloftes maakt.

In diezelfde avond zouden ook de helden van het LoL Team aankomen of althans een deel ervan want Jokeman en KvN?! deden dit jaar een Sjaak Afhaak. Het was dus de taak aan Dremodinho, Shiveling en Legend met als gastspeler Bolletjepretvet om die Duitsers nog een lesje te leren op een Blind Pick ARAM potje in de LoL Stand. Hoe dit gegaan is lees je hier.

DSCN0568
Onze helden vanuit hun hotelkamer foto door: Drgn

Dag 4: Gamescom 2014 dag 3

De mannen hadden geleerd van vorig jaar en gingen ook redelijk bijtijds naar bed zodat een zekere Dremodinho geen ‘powernappie’ nodig zou hebben de avond erna.

Iedereen netjes aan het ontbijt om 07:00 zodat we allemaal om 09:00 op locatie konden zijn bij de derde en (voor ons) laatste Gamescom dag, TheKillerBee, Th3BlackShadow, Is It I en Huppelkutje besloten deze dag niet te gaan en de stad te verkennen. De rest buiten het LoL Team om deden het wat rustiger aan, met vrijwel alle games bezocht te hebben die ze wilden bezoeken was het nu tijd om rond te lopen en foto’s te maken van alles en iedereen.

De laatste avond hadden we een reservering gemaakt in het Steak House van Keulen, een restaurant waar we jaarlijks terugkomen om maar 1 reden…

2014-08-16 19.55.55
…de lekkerste Carpaccio die we tot nu toe geproefd hebben! foto door: The Nazbuu

Dag 5: Zwembad

Zoals nu ook ieder jaar sluiten we ons Gamescom avontuur af door nog even lekker met z’n allen naar Aqualand te gaan waar we 4 uur lang ons lijf ontspannen en nog even lekker lachen met elkaar. Met een groep van 14 man (Contra kwam ook gezellig mee) en 6 zachte balletjes kon dit maar 1 ding betekenen…juist ja een slagveld van snoeihard gegooide balletjes die om je oren vlogen. Met hier en daar een willekeurige gewonde Duitser die een bal op zijn oog kreeg hebben we de grootste lol gehad.

IMG-20140817-WA0058
Aqualand foto door: Viddian