Het LoL Team GC14

DSCN0568
 vlnr: Dremodinho, Shiveling, Legend foto door: Drgn

Met een gemis van Jokeman en KvN?! moest het LoL Team dit jaar helaas met 2 man minder genoegen nemen gelukkig wilde Bolletjepretvet één van de 2 plaatsen invullen en zeg nou zelf met 4 sterspelers als dit heb je niet echt die 5e man nodig. Ook dit jaar besloten de mannen alleen gebruik te maken van de Zaterdag en vertrokken dus net als vorig jaar weer vanaf Utrecht richting Keulen met elkaar.

Met Shiv achter het stuur is het net laag vliegen zeker als hij wat extra….bier…op het vuur gooit.

IMG-20140817-WA0041
Shiv rijdt best stevig door foto door Dremodinho

De mannen kwamen ruim op tijd aan, waarbij de normale reistijd zo’n 3 uur zou moeten bedragen hebben de mannen er 2 uur over gedaan dus ook voor hen gelde spullen in de kamer en op naar BIER! Maar niet teveel want ze hadden geleerd van vorig jaar dat als je de avond voor Gamescom door het geluid gaat je de avond erna toch nog even een ‘Powernappie’ nodig heb. Dus op tijd naar bed en wekker op 06:30 zodat we om 09:00 voor de beursdeuren stonden en direct die LoL stand op konden.

De LoL stand in zaal 8 was dit jaar immens, voorgaande jaren bezette het een enkele booth zoals meeste stands van losse developers maar dit jaar hadden ze groot uitgepakt en de halve zaal tot hun beschikking zoals EA en Ubisoft dat tegenwoordig doen.

Hal8

1,5 uur later in de rij waren de 4 helden aan de beurt om een potje League of Legends te spelen dit zag er uiteindelijk zo uit:

ARAM Blind Pick
K D A K D A
Dremodinho Quinn 13 8 11 Randy Lux 4 8 9
Legend/Heatly Nidalee 8 1 25 Randy Riven 3 8 6
Shiveling Sona 8 4 31 VS. Randy Kassadin 5 14 12
Bolletjepretvet Oriana 11 5 24 Randy Khazix 7 8 8
Randy Duitser Sindra 9 7 16 Randy Gankplank 5 11 13
Eindstand 49-24
Tijdsduur 17 minuten

Wederom dus weer een prachtige prestatie door de mannen en dat was door heel zaal 8 te horen, het andere team werd compleet afgeleid door het geschreeuw en getier van deze idioten waardoor er eigenlijk alleen maar beter gespeeld kon worden door het LoL team.

Met een goed gevoel werd dit even later gevierd met een biertje buiten en later op de avond nog even lekker overnieuw gevierd met de rest van FRUIT erbij waarbij Shiveling tijdens het eten al enorm veel bier op had en na het eten nog eens lekker doorging waardoor de beste man niet lang meer rechtop kon blijven staan en bijna naar zijn hotelkamer gedragen moest worden. Dit heeft nog zeker een hoop lol opgeleverd in kamer 503 omdat Shiv zo snel vertrokken was in een diepe comateuze slaap dat hij pas de volgende ochtend doorhad dat Dremodinho en Legend alle bagage en meubilair naar zijn bed was verhuisd….moeilijk uitleggen aan het hotelpersoneel dat je alle meubels hebt onder gekotst maar de vloer schoon gebleven is….

Leave a Reply