Firstlook 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gamen op Hollandse aarde.

Het is alweer 2 jaar geleden dat FRUIT voor het eerst een gamebeurs bezocht, Firstlook 2010 in de Westergasfabriek te Amsterdam was echt een eye-opener voor ons en nu 2 jaar later zien we hoe Firstlook is gegroeid. Vreemd was wel dat het aantal games op Firstlook best groot was maar alles was in 1 zaal te bezichtigen, dit bekende dus kleinere booths met lange wachttijden voor een aantal games. Archi en Shiveling kregen hun vuurdoop met deze beurs maar zeker een geslaagde dag gehad. Met trots presenteren The Nazbuu, FREAK!, Archi en Shiveling een nieuwe review over Firstlook Jaarbeurs Utrecht 2012.

….enjoy!

Zondag 7 oktober 2012.

Eenmaal aangekomen bij de Jaarbeurs Utrecht zagen we dat we geen kwartier later hoefden te komen want de rij was al aardig lang om naar binnen te gaan. Toch waren we na 20 minuten na openingstijd al binnen de rij ging dus vrij vlot. Wat al direct opviel was dat de booths kleiner waren en dat het een stuk donkerder was dan bij Gamescom, ook jammer was dat je niet de gelegenheid kreeg om even buiten een luchtje te scheppen.

Maar genoeg gezeur over de entree nu de hands-on games van Firstlook 2012:

Company of Heroes 2    *HOT*

Fifa 13

Halo 4

Hitman: Absolution

World of Warplanes (Re-review)   *HOT*

Streetfighter x Tekken

XCOM: Enemy Unknown

Tot slot willen wij jullie bedanken voor jullie aandacht, er zit altijd een hoop werk in reviews. Het motiveerd ons dat dit gelezen en gedeeld wordt met elkaar. Er zijn nog talloze andere foto’s en filmpjes gemaakt die verder geen toevoeging hebben op onze review maar zijn uiteraard in onze Photo’s en Video’s afdeling te bezoeken, zeker het bekijken waard.

FRUIT gaat volgend jaar weer naar Firstlook te Jaarbeurs Utrecht. Ben je 18+ en wil je dit ook een keer meemaken meldt je vast aan bij The Nazbuu via het contact formulier en hij houdt je in de loop van dit en volgend jaar op de hoogte met de stand van zaken.

Gegroet aan allen!

The Nazbuu, FREAK!, Archi en Shiveling