WoT Compo Regels

2 vs. 2

Ieder team zal bestaan uit 2 spelers, deze spelers zijn per match random. Deze teams komen iedere match tot stand dmv een blind-pick systeem. Je speelt dus in feite voor jezelf en dat je met jouw good effort je teammaatje geholpen hebt is niets anders dan een gezonde concurrentie.

Tanks.

Iedereen speelt met Tier V tanks, hierbij zijn alle tanks toegestaan behalve artillery. De setup zal als volgt gaan:
Iedere nieuwe match zal bestaan uit 2 gelijke typen tanks en ook dit wordt bepaald dmv een blind-pick systeem.

Heavy + Heavy vs. Heavy + Heavy
Heavy + Medium vs. Heavy + Medium
Heavy + TD vs. Heavy + TD
Medium + Medium vs. Medium + Medium
Medium + TD vs. Medium + TD
TD + TD vs. TD + TD
Light + Light vs. Light + Light

Hierbij zijn alle consumables en perks toegestaan op je tanks, behalve de zogezegde “Gold” Ammo rounds.

Maps.

We spelen wegens de kleine teams in ook de meeste kleine maps die er zijn. De map waarin iedere match wordt gespeeld wordt bepaald door te dobbelen.

2. Mittengard – Standard
3. Pilsen – Standard
4. Siegfried Line – Encounter
5. Stalingrad – Standard
6. Widepark – Standard
7. Himmelsdorf – Encounter
8. Ensk – Encounter
9. Murovanka – Encounter
10. Malinovka – Standard
11. Mines – Standard
12. Ruinberg – Encounter
   

Troefkaarten.

De compo kent ook 3 verschillende troefkaarten, deze speciale kaarten kunnen verkregen worden op diverse momenten tijdens de compo. 1 kaart krijgt iedere speler aan het begin van de compo, bij het behalen van iedere 4 punten krijg je een keuze uit alle 3 de troefkaarten.

  1. Map Reroll Kaart.

    Deze kaart krijgt iedere speler aan het begin van de compo en verschijnt bij behalen van iedere 4 punten ter keuze. Deze kaart kan worden ingezet wanneer je als team niet blij bent met de Map uitkomst. Er mag dan opnieuw gegooid worden met de dobbelstenen. Als de map die nu gegooid wordt het andere team niet bevalt mogen ook zij een Map Reroll Kaart inzetten of een andere troefkaart. Nadat beide teams geweest zijn mogen er geen nieuwe kaarten meer ingezet worden.

  2. Tank Redraw Kaart.

    Deze kaart verschijnt per 4 punten die je gescoord hebt als keuze en staat het toe dat de type Tank veranderd naar een type naar keuze (wel te verstaan dat de keuze valt binnen bovenstaande voorschriften) Deze kaart mag eens per match ingezet worden, als een team besluit deze kaart te spelen mag het andere team niet dezelfde kaart inzetten. Wel mag de Map Reroll of Game Changer ingezet worden door het andere team.

  3. Game Changer Kaart.

    Deze kaart verschijnt per 4 punten die je gescoord hebt als keuze en staat het toe dat de Game Mode veranderd mag worden. Dit geldt alleen voor de maps die gespeeld worden op Encounter Battles, deze veranderen na inzetten naar een Standard Batlle. Met uitzondering van Malinovka die veranderd kan worden van Standard naar een Assault. Deze kaart mag eens per match ingezet worden, als een team besluit deze kaart te spelen mag het andere team niet dezelfde kaart inzetten. Wel mag de Map Reroll of de Tank Redraw ingezet worden door het andere team.

Puntentelling.

Gewonnen match 2 punten
Verloren match 0 punten
Gelijkspel 1 punt per team

Een match winnen kan op 2 manieren:
– Door beide tegenstanders uit te schakelen.
– Door de base/vlag te veroveren.

De Compo is gewonnen zodra er 24 punten zijn behaald door een speler. De overige spelers zullen hun puntentelling moeten overhandigen waaruit wordt bepaald wie er tweede en derde is geworden. In geval van gelijke puntentelling wordt door betreffende spelers nog een match gespeeld waarbij zij zelf dmv een blind-pick systeem hun teamgenoot selecteren.

Prijzen.

Niet geheel onbelangrijk te melden dat er ook wat te winnen valt.

1e plaats.

7.500 Gold/ Doubloons

2e plaats.

5.500 Gold/ Doubloons

3e plaats.

2.500 Gold/ Doubloons

4e plaats.

16GB Porno USB Stick

Leave a Reply