LoL Compo Regels

(alleen lvl. 30 accounts toegestaan)

Competitie:

Dit jaar is er weer een solo competitie. Er zullen 5 rondes worden gespeeld, in elke ronde zal iedereen in een nieuw random team worden geplaatst er wordt dan ook per team een leider. Er kunnen punten verdient worden met het spelen van matches maar ook met het gokken op uitslagen. Na deze selectie ga je in het teamspeak kanaal zitten van je team.

Na het potje geven de teamleiders aan welk team gewonnen heeft en worden de punten en eventuele bonus punten uitgedeeld, hierna is even pauze en worden de teams opnieuw gemaakt voor de volgende ronde.

Er worden 5 rondes gespeeld met 30min pauze:

  1. 2v2
  2. 3v3
  3. 5v5
  4. 3v3
  5. 2v2

**onder voorbehoudt, ligt aan de aanmeldingen.

 

De spelleider & team leiders.

Bij elk team zal er een leider worden aangewezen die zal communiceren tussen de gamemasters en de teamleden.

Binnen de match teams zal een van de leiders als spelleider worden aangewezen hij is verantwoordelijk voor de opzet van de match.

 

Gokken.

Aan het begin van elke ronde mag je gokken op welk team welke match zal winnen. er is geen limiet op hoeveel matches je gokt maar wel op hoe vaak op een bepaalde match, namelijk 1 keer.  Verder mag je ook op je eigen match gokken maar dan alleen op je eigen team, niet op de tegenstander.

Voor elke gok die je doet lever je een punt in, geen punten is ook niet meer gokken.

Als je wint krijg je 2 punten. De eerste ronde mag iedereen gratis gokken op 1 wedstrijd.

 

Spel verloop.

Aan het begin van elke ronde worden er random teams en worden er automatisch matches gemaakt, je kunt niet je tegenstanders en team kiezen. Elke nieuwe ronde begint pas als iedereen klaar is. Als jouw team wint krijgt iedere speler 1 punt de verliezer krijgt niks. De volgende soort matches kunnen er zijn:

2v2 – Howling abys:

Hier wordt er een mix gemaakt tussen blind en Draft pick. elk team geeft 3 champs aan die gebanned worden. deze champs mogen niet worden gekozen tijdens de match. ( ongeveer hetzelfde als de poro mode ) daarna word er geblind picked en start de match.

3v3 – Twisted treeline

Bij een 3v3 match wordt er Draft pick gespeeld, ieder team band 3 champs en daarna word er om de beurt een champ gekozen.

5v5 – Summoners rift

Bij een 5v5 match wordt er Draft pick gespeeld, ieder team band 5 champs en daarna word er om de beurt een champ gekozen.

 

In geval van twijfel.

Omdat de gamemasters ook meedoen aan de compo kunnen zei niet altijd onafhankelijk een beslissing maken bij conflicten in de geval zal nazbuu het dan oplossen

 

Prijzen.

Je kunt met de volgende dingen in de prijzen vallen.

  • Alle games gewonnen.
  • 1-3 plaats.
  • Laatste plaats

Als je alle potjes weet te winnen ben je de officiële winnaar binnen de compo, ongeacht je punten sta je op nummer één.