Tom Clancy’s The Division

Naast Destiny is ook Tom Clancy’s The Division van Ubisoft een hoog aangeschreven game op het moment, het jammere alleen is dat er nog geen exacte release date is. Vorig jaar werd er eind 2014 gezegd en nu al medio 2015. Aan de ene kant ook wel wat voor te zeggen omdat ook Destiny over een paar weken uitkomt willen ze natuurlijk niet het risico lopen dat The Division slecht gaat lopen als ze deze ook binnenkort zouden uitbrengen.

Op de E3 was er een speelbare demo dus wij van FRUIT wilden dit ook wel op Gamescom gaan proberen….helaas voor het normale voetvolk nog geen Hands-On maar wel een heel uitgebreid filmpje van de gameplay.

E3 2014 Gameplay Demo

Ik denk dat het filmpje het wel allemaal duidelijk maakt, 4 player Co-op en een 5e kan via iPad joinen door een app te downloaden (of deze gratis is zal nog moeten blijken). De Interface en HUD zijn prachtig en je arsenaal aan wapens en gebruiksvoorwerpen zijn groot en dan ook nog eens te upgraden waarbij je daarbovenop nog eens de keuze hebt tussentijds de switchen van upgrade. Dus zo gooi je een granaat en een andere keer maak je er een clustergranaat met traangas van. Wegens de restrictie van bepaalde zones waar je nog niet in kan wegens ‘hoog besmettingsgevaar’ vragen we ons alleen af hoe open deze Open Wereld nou eigenlijk blijft. Op dat antwoord zullen we helaas moeten wachten tot de game uit is.

Gamer

Cijfer

The Nazbuu 8
Viddian 7,5
Drgn 7,5
Bolletjepretvet 7
D3adstyle 7,5
Timberwolf 7,5
TheKillerBee 7
Th3BlackShadow 7
Is It I 7
Huppelkutje 7
Gemiddeld Cijfer 7,3

Ups

+ Grafisch mooi
+ Prachtige Interface en HUD
+ Personages bewegen erg natuurlijk
+ Veel upgrades en Loot 

Downers

– Weer geen speelbare Demo 🙁
– Onzekere release date

Platforms

Release date

Pc (windows) 2015
Playstation 4
Xbox One
iPad

Leave a Reply