2011 De Droeftoeters top 5.

Hier is hij dan de Droeftoeter top 5, we gaan van minder naar epic gefaald en dat allemaal dankzij jullie geweldige inzendingen!
Enjoy!

 

 

 

5. World of Tanks

/

Ondanks we het nog regelmatig spelen staat deze game toch in de top 5,
Na het bezoeken van de Gamescom 2011 waar we geregeld met een dikke togus stonden te kijken, wilden we de game installeren en keihard ownen.
Helaas laat deze game het sterk afweten als het op joinen en grotere parties maken aankomt. De balance is ook erg slecht zeker als je in een team zit, de grote eten de kleintjes op. Gelukkig geen weggegooid geld want het was een game voor gratis geld…

/

The Nazbuu
For we are many

4. Mount & Blade: With Fire & Sword

/

Dit had de opvolger moeten zijn van Mount & Blade: Warband, maar faalt daar hard in. De toevoeging van vuurwapens lijkt leuk, maar in-game bleek dit toch iets te overpowered te zijn. Als je rond loopt op een paard dan werd je daar al heel erg snel vanaf geschoten, want als er 5 rifleman staan dan hoeven er toch maar twee raak te schieten.

Mvg,

/
/
Th3BlackShadow
/
/

3. Duke Nukem: Forever

/
/
Na 12 jaar wachten, wachten, wachten en nog eens wachten werd hij dan eindelijk aangekondigd Duke Nukem: Forever. Heel de game wereld stond op z’n kop…The Duke is Back!! maar wat konden we verwachten? Een nieuwe Duke met afgezaagde grappen en veel sex? juist die stond op de checklist…maar een Duke die zich kon meten met Modern Warfare of nee niet te moeilijk…unreal Tournament 3 zelfs dat niet eens, het leek meer een first person shooter versie van de third person shooter Duke Nukem: Land of The Babes. Keihard gefaald en dat ze daar dan mee durven te komen na 12 jaar ongelofeloos, het leverde voor de makers wel weer een flinke duit in het potje dus wie lacht er nou het laatst?
/
/
The Nazbuu
For we are many
/
/

2. Call of Duty: Black Ops

/
/
Mijn allerjezus gefaalde game van 2011 tot mijn overlijden in 2071 is Kaal of Djoetie: Blek Flops.
De game faalde in het begin met een dual core. Het spel heeft me broer 50 euro gekost (Cadeautje) en nog voelde IK me genaaid. Na vele updates, aanpassingen en ander geouwe$%$#*$hoer kwam er dan eindelijk HET GROTE NIEUWS, dat de game …. nog steeds faalt. Ik moest me settings van me mods en scripts en game wijzigen, omdat er een bepaalde .txt niet goed stonden met het designen van de game.
Na dat gedaan te hebben, bleek de multiplayer te werken. Echter bewoog ik als Pieter Post: En de wilde avonturen met de Rode Postkoets. De lag was zo erg dat mijn ragebuien in tekst 4 dagen later aankwamen. Los van het feit dat er WEL dedicated servers waren: Chapeau. Maar om nou 782 keer de map: Nuketown in me server list te krijgen. Werd ik er verdrietig van. Ik heb het spel AD-Hoc de kolere in gescholden en met mijn nieuwe Rage PC de game met allervreugde !niet! geïnstalleerd.
Gelukkig hebben we nu COD MW2 DLC uitbreiding, MW3 dus. Petje af voor Infinity Ward en Treyarch. Wie die gasten aan het werk hebben gezet moeten ze voor 6 jaar opsluiten in een eenzame cel, zonder voedsel en water. Dus is 3 weken ook wel voldoende.
/
Latex.
/
Architect,
I Designed your death
/
/

1. Brink

/
/
Met stip nummer 1 van %$#*&harde gefaalde kutgame allertijden.
Die gasten van Bethesda zaten volgens mij al blowend en masturberend te brainstormen toen ze deze rotzooi in werkelijkheid brachten.
MAANDEN in afwachting van deze game, de trailer…MEESTERLIJK zo moest een game zijn vrijheid in beweging alles was mogelijk werd er gezegd,
helaas was niets van dit waar het enige pluspunt wat deze game leuk maakt is het customizen van je eigen character maar ik had toch zeker geen € 59,95 betaald voor een post-apocalyptische modeshow. Vrijheid van beweging my ass! je kon over een muurtje springen net als in COD maar dan in sanky-lauwe “parkour-style” en buiten dat was de campaign niet meer dan multiplayer maps tegen bots.
/
/
En dan de multiplayer zelf..wat een lachertje: Als je toevallig bij Security zat was het al bijna insta-win, jammer dat ik altijd bij de Resistance zat….3 toetsenborden 2 muizen en een zere klauw later heb ik toch maar besloten deze game NOOIT meer aan te raken
/
/
Helaas Bethesda je bent de zwakste schakel, je doet niet meer mee.
Jullie moesten allemaal het haar uit jullie reet schamen!
/
/
Your’s Fatefully,
/
/
The Nazbuu
Jokeman
Contra
Th3BlackShadow
Viddian
Archi
FREAK!
Viruzz
/
/
En iedereen die het met ons eens is!

2 thoughts on “2011 De Droeftoeters top 5.

 1. ik ben het er niet helemaal mee eens
  komt ook omdat ik een paar games niet heb gespeeld
  en die uit de top 5 moet worden gehaald van mij is Black ops!!!!
  hij heeft voor mij veel game uren opgeleverd
  ik ben door black ops bij fruit gekomen anders had ik jullie nooit gevonden 😛
  duke nukem had van mij op 5 gemogen
  het is toch een beetje old skool liefde en als je goed kijkt naar de game beetje speelt valt het allemaal mee
  lekker zin loos knallen

  voor de rest jongens geniale teksten en ga zo door
  hoop dat ik volgend jaar wel een top 5 heb voor jullie 🙂

 2. Hahaha, ja je hoeft het er ook niet mee eens te zijn hoor er zijn zat fruiters die er precies zo over denken als jij over Blops.
  het is een mening van een gamer en omdat Brink echt keihard faalde staat deze op 1. Ik ben het volledig met je eens dat FRUIT Blops volledig uitgebuit heeft als het op nieuwe members aankomt. Maar als je het nog beter gaat bekijken is de FRUIt server het grote succes geweest. Als de game een succes bleef dan was de server ook langer blijven bestaan.
  Het is een beetje touwtrekken met deze game maar wat Archi schrijft is in zijn beleving niet meer dan terrecht dat deze game in de top 5 staat en op sommige punten ben ik het ook met hem eens.

  Eind dit jaar weer een top 5 dat zal zeker zijn dus be sharp 🙂

Leave a Reply